Szerintetek egy ember külsője elárulja azt, hogy milyen ember ő, milyen személyiség?
Itt most gondolok mindenre... A kisugárzásra, az ember kiállására, a mozdulataira, a gesztikulációjára, és persze az arcvonásaira, a testalkatára.
Szerintem abszolút igen. De először azt gondolhatjuk, hogy tévedtünk, és abszolút nem igaz ez. Mivel először ha megismerünk valakit, akkor azt mondhatjuk: ó, téged más emberként képzeltelek el. Aztán ha jobban, sokkal mélyebben megismerjük, akkor általában rájövünk, hogy nem tévedtünk: ez az ember valóban ilyen, ahogy a külseje alapján feltételeztük.
Úgyhogy szerintem külső tulajdonságok alapján, ha nem is 100%-ban, de 90%-ban lelehet írni egy embert.
Én is csúnya, sokak szerint nem szimpatikus férfi vagyok. Az előző barátnőmmel sokáig együtt voltunk és idővel elmondta, hogy az elején neki az tetszett meg bennem, hogy az első beszélgetéseink alatt számára hamar kiderült, hogy a nem túl bizalomgerjesztő külső mennyire barátságos és jószándékú, igazságos lelket takar. Amikor kihűlt a kapcsolatunk, még akkor is azt mondta, hogy egy szerény, rendes ember vagyok és jó, hogy vagyok. Barátok maradtunk.
Ezzel nem hiszem, hogy csak abba a 10%-ba tartoznék.
Nem lehet, hogy a gyanakvásodra sokan inkább rájátszanak, vagy te csalogatod elő a azt az oldalukat, amit egyébként te beléjük képzelsz? Vagy bárkibe képes vagy bármit belelátni?
Te mit szólnál, ha az arcod alapján valami egész más, talán már sértő dolgot gondolnának rólad (amit ki is mondanak, terjesztenek a hátad mögött) az emberek annak ellenére, hogy te egy egészen másmilyen személyiség vagy? Pedig biztos lehetsz benne, hogy téged is mindenféle emberek megítélnek, csak úgy ránézésre.
Én még nem írtam ki ezt, csak most először.
De miért zavar titeket ez, nem értem? Akkor miért nézitek meg? Miért idegesítitek magatokat a kérdésemen?
Mit ártottam én nektek, hogy feltettem ezt a kérdést sokadjára (a tudomásomon kívül)?
Ha már ez is zavar titeket, és be is írjátok ide, szerintem ideje lenne elgondolkodni, hogy mi vezetett el ideáig, hogy ennyire gyökér és szánalmas ember lettem, aki az interneten dühös egy ismeretlen valakire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!