Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek egy ember külsője...

Szerintetek egy ember külsője elárulja azt, hogy milyen ember ő, milyen személyiség?

Figyelt kérdés

Itt most gondolok mindenre... A kisugárzásra, az ember kiállására, a mozdulataira, a gesztikulációjára, és persze az arcvonásaira, a testalkatára.

Szerintem abszolút igen. De először azt gondolhatjuk, hogy tévedtünk, és abszolút nem igaz ez. Mivel először ha megismerünk valakit, akkor azt mondhatjuk: ó, téged más emberként képzeltelek el. Aztán ha jobban, sokkal mélyebben megismerjük, akkor általában rájövünk, hogy nem tévedtünk: ez az ember valóban ilyen, ahogy a külseje alapján feltételeztük.

Úgyhogy szerintem külső tulajdonságok alapján, ha nem is 100%-ban, de 90%-ban lelehet írni egy embert.

2017. jún. 4. 19:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
47%

Én is csúnya, sokak szerint nem szimpatikus férfi vagyok. Az előző barátnőmmel sokáig együtt voltunk és idővel elmondta, hogy az elején neki az tetszett meg bennem, hogy az első beszélgetéseink alatt számára hamar kiderült, hogy a nem túl bizalomgerjesztő külső mennyire barátságos és jószándékú, igazságos lelket takar. Amikor kihűlt a kapcsolatunk, még akkor is azt mondta, hogy egy szerény, rendes ember vagyok és jó, hogy vagyok. Barátok maradtunk.

Ezzel nem hiszem, hogy csak abba a 10%-ba tartoznék.

Nem lehet, hogy a gyanakvásodra sokan inkább rájátszanak, vagy te csalogatod elő a azt az oldalukat, amit egyébként te beléjük képzelsz? Vagy bárkibe képes vagy bármit belelátni?

Te mit szólnál, ha az arcod alapján valami egész más, talán már sértő dolgot gondolnának rólad (amit ki is mondanak, terjesztenek a hátad mögött) az emberek annak ellenére, hogy te egy egészen másmilyen személyiség vagy? Pedig biztos lehetsz benne, hogy téged is mindenféle emberek megítélnek, csak úgy ránézésre.

2017. jún. 4. 20:12
 12/17 anonim ***** válasza:
29%
Ha így lenne, ahogy a kérdező is írja, senkit sem lehetne átverni...
2017. jún. 4. 20:14
 13/17 anonim ***** válasza:
16%
Mindennap látok egy ilyen kérdést
2017. jún. 4. 20:21
 14/17 A kérdező kommentje:

Én még nem írtam ki ezt, csak most először.

De miért zavar titeket ez, nem értem? Akkor miért nézitek meg? Miért idegesítitek magatokat a kérdésemen?

Mit ártottam én nektek, hogy feltettem ezt a kérdést sokadjára (a tudomásomon kívül)?

Ha már ez is zavar titeket, és be is írjátok ide, szerintem ideje lenne elgondolkodni, hogy mi vezetett el ideáig, hogy ennyire gyökér és szánalmas ember lettem, aki az interneten dühös egy ismeretlen valakire.

2017. jún. 4. 21:22
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
A kisugárzásból, a kiállásból, gesztikulációból meg esetleg a mozgás stílusából, ki lehet következtetni egy két dolgot. Az arc vonások még talán, de a testalkatból nem lehet semmit kiköveztetni, hhogy milyen a másik személyisége. Sőt megfelelő tudatosággal a kiálláson is lehet dolgozni, hogy más jöjjön le belőle mint a valóság. Valamilyen szinten a gesztikuláción is lehet dolgozni. Szóval sokat nem lehet megtudni ennyi alapján az emberekről. Nyílván vannak kivételes esetek, de nagyrészt téves ez a feltételezés.
2017. jún. 4. 21:36
 16/17 anonim ***** válasza:
45%
Nem. Ez baromság. Nekem az alapján változnak a mozdulataim, testtartásom, gesztikulációm, stb. hogy éppen milyen kedvemben vagyok. Teljesen máshogy mozgok meg "nézek ki", mikor fitt, friss vagyok és boldog. Vagy amikor éppen beteg vagy fáradt vagy ideges. Ettől függetlenül a személyiségem nem változik napról napra, az mindig ugyanolyan! Ha most éppen egy rossz pillanatomban kapsz el és azt látod, hogy magamba roskadva ülök egy padon és morcos képet vágok, akkor abból rögtön elkönyveled, hogy én egy goromba ember vagyok??? És mi van ha egy órával azelőtt lecseszett a főnök és csak amiatt van rossz kedvem? És ha nem aznap találkozunk, hanem egy másik napon, amikor nagyban mosolyok, és szinte szökellve lépdelek, mert annyira jó kedvem van, akkor meg azt állapítod meg magadban, hogy én egy életvidám természet vagyok??? Pedig lehet, hogy csak éppen kaptam egy jó hírt aznap.
2017. jún. 4. 22:09
 17/17 anonim ***** válasza:
# 16 Sok ember ugy ráncosodik ahogy a mimikáját használja.
2017. júl. 4. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!