Miért utálják ennyire a felnőttek a fidget spinnert?
Figyelt kérdés
Szerintem tökre jó, mivel ezáltal nem a kijelzőt bámuljuk hanem pörgetjúk azt a pörgettyűt, mivel végülis az egy pörgettyű... de ezt a felnőttek, meg néhány fiatal is elítéli, de nem értem hogy miért... nincs benne semmi rossz2017. máj. 30. 16:02
1/16 anonim válasza:
Nem magát a tárgyat utálják, hanem azt, hogy még a csapból is ez folyik. Ugyanolyan őrület ez most, mint régen volt a lépcsőmászó.
2/16 anonim válasza:
Tényleg nincs benne semmi rossz,de értelme sincs semmi forgatni egy golyóscsapágyat.. és ahhoz képest túltolták a reklámját és a hisztit. Pl helyette inkább rubikkockázna valaki az legalább fejleszti a gondolkodást térlátást is..
Persze nincs új a nap alatt ,régen is voltak ilyen mániák pl a jojó :D
3/16 anonim válasza:
pár hét, max 2 hónap és senki nem fog rá emlékezni
4/16 anonim válasza:
Ez semmi a tamagothi hoz képest amivel annó mindekit kikészítettünk...
5/16 anonim válasza:
Én speciel a kérdés elolvasásáig azt sem tudtam, hogy létezik ilyen...
6/16 anonim válasza:
Én még mindig nem tudom, hogy mi ez, hogyan kell használni és mire jó
7/16 anonim válasza:
Engem is idegesít a dolog, de nem azért, mert elítélem a cuccot, hanem mert nincs olyan nap, hogy ne olvassak róla 3 cikket meg nézzek 2 videót...
8/16 anonim válasza:
Nem értem, miért kell tőle ennyire kiakadni, egy-két hónap alatt le fog csengeni ez is, mint tavaly a Pokemon Go. Teljesen értelmetlen, csakúgy, mint a legtöbb divat, na és? Nem is láttam még élőben senkinél, egyáltalán nálunk mennyire terjedt el?
9/16 anonim válasza:
Mert feleslegesnek tartják és utálják az emberek, ha felesleges dolgokat nyomnak a képükbe.
Én nem ítélem el és nem utálom, szerencsére elég kevés helyen találkoztam vele. De őszintén szólva, nem értem az értelmét.
10/16 anonim válasza:
Mi a fenéről van itt most szó tulképp?
Nekem még most se mond semmit ez a forgó bizbasz.
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!