Mit gondoltok a "majd megtudod, ha lesz gyereked! " érvről?
Számomra felfoghatatlan, hogy például a gyereknevelés témakörben miért kell ezt minden kérdés alá odaböffenteni.
Mi értelme van ennek?
Nemrég olvastam egy kérdést, ahol a kérdező csak kíváncsi volt arra, hogy egyes gyerekek miért viselkednek úgy ahogy. Erre egyből jött a leosztás pár anyukától, hogy pofa be addig, amíg a kérdezőnek nincs gyereke.
Nem szabad semmit sem kérdezni a gyerekről/anyukáról, pláne nem a viselkedésükről, mert az ember egyből megkapja, hogy "majd megtudod, ha lesz gyereked".
Egyszer én is feltettem egy kérdést, mert tényleg kíváncsi voltam arra, hogy egyes anyukák miért csinálják azt, amit. Semmi ítélkezés, semmi, csak kíváncsi voltam, és én is megkaptam több kommentelőtől ezt az érvet, meg ment az anyukák szentté és mártírrá avatása.
De miért?
Ti mit gondoltok erről az érvről?
És itt most egyáltalán nem azokat a kérdéseket értem, ahol egy "gyerektelen" akar nevelési tanácsokat adni.
Miért kell ezt mindenhova beírni, amikor a témához abszolút köze sincs?
Nektek mi a véleményetek erről az érvről?
Utána adtam is neki egy pacsit. :D
A fiúktól is kapott. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!