Mit gondoltok arról, hogy az agresszív trollok többsége nő?
Szerintem is 50-50 lehet. De megmondom őszintén, a pasik sok esetben jóval mértéktartóbbak tudnak maradni bizonyos témák kapcsán, míg a nők rendszerint csak a saját, érzelmi alapon működő "álláspontjukat" védik és tömeggé állnak össze a kommentfalakon ha kell, hogy aztán úgy gyalázzanak akár csak egyetlen embert.
A durva az, hogy volt egy barátnőm, akinek több trollprofilja is volt és Rubint Réka meg az update oldalán trollkodott. Ennek nem tulajdonítottam jelentőséget addig, amíg el nem olvastam a hozzászólásait, hát...nem mondom, hogy esett a szemeben, de egy új oldalát ismertem meg.
Szerintem nem. Sokszor látok facebook-on is trollokat női álnévvel, pár apróságból ki is derül általában.
Ezzel nem a nőket akarom védeni, csak ha felmész mondjuk 4chan-ra, vagy más játszótérre, inkább a nőgyűlölet dominál, és bizony elég ijesztő dolgokba futhat bele az ember, pl. láttam olyan fórumot, ahol arról cseverésztek a tagok, hogy mennyire jó lenne, ha visszahoznák a rabszolgaságot csak a nőkre érte, ez szépen le volt szisztematikusan vezetve.
Hát nem volt vidám téma, mit ne mondjak.
"biztos valami mamahotelben élő 30-40 éves sikertelen pasi" ez meg már kiderült jó pár zsaroló wannabe hackerről.
Engem is próbált már női fotókkal, névvel profillal behülyíteni férfi troll.
Szerintem is 50-50 az arány, ahogy az 5-ös is írta.
Sajnos hímsovinisztából és femináciból is elég sok van az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!