Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti mit gondoltok a fiatal...

Ti mit gondoltok a fiatal korú gyilkosokról?

Figyelt kérdés

A napokban megnéztem a Bebukottak című filmet egymás után kétszer, azóta még egy párszor, eddig nem is hallottam róla. Olvasgattam róla, láttam, hogy van a Káin gyermekei, megnéztem azt is.

Én annyira sajnálom ezeket az embereket, azóta teljesen a film hatása alatt vagyok, állandóan ők vannak eszemben. Sajnálom az akkori fiatalokat, és a mostani felnőtteke. Ti mit gondoltok?

2017. márc. 25. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:
89%

Ez olyan hülye, és értelmetlen Kérdés, mintha megkérdeznéd mit Gondolok a barna hajról.

Van több millió árnyalat, fazon stb.

Akárhogy a gyilkosságban is, nem csak olyan, hogy volt okom, nem volt okom.

Százezer összetevője van.

Remélem tudod, hogy a kérdésed megválaszolhatatlan.

14/L

2017. márc. 25. 15:46
 2/5 A kérdező kommentje:

1!

Ha nem volt egyértelmű, akkor én azokra a gyilkosokra gondoltam akik a filmben vannak.

Te láttad?

2017. márc. 25. 15:59
 3/5 A kérdező kommentje:
Esetleg van itt olyan aki ismeri valamelyik szereplőt személyesen, vagy ismerős ismerőse? Szeretném megkeresni egyikőjüket.
2017. márc. 25. 16:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Azt,hogy nem lennék a helyükben.
2017. márc. 25. 20:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem ismerem egyiket se, de meglepodtem, hogy az egyik miskolci, a masik ozdi volt...
2021. nov. 9. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!