Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez betudható annak hogy...

Ez betudható annak hogy fiatal vagyok és dúlnak a hormonok? 18/f

Figyelt kérdés
Arról van szó hogy bizonyos helyzetekben rendkívül agresszív vagyok és csak akkor nyugszom meg ha beleütök a szekrénybe vagy valami tárgyon levezetem az energiáim. Rendszeresen sportolok jelenleg kondizom és futok,korábban fociztam és a küzdősportot is kipróbáltam. Gyakran érzem úgy hogy mindjárt felrobbanok,de nincs rá igazán ésszerű magyarázat hogy mi váltja ki ezt belőlem. Szóval ez az agresszió lehet hogy a hormonok miatt van?
2017. márc. 8. 14:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Szex?
2017. márc. 8. 14:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen. A sok sporttal energiákat vezetsz le, de emeli a tesztoszteron szintet, aminek a levezetésére a legköznapibb megoldás a szex.
2017. márc. 8. 15:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tudható be annak. Attól még hogy fiatal vagy meg dúlnak a hormonok nem feltétlen normális ez az agresszivitás. Most még szekrényeket meg falakat ütögetsz lefogadom hogy lassan ezt téged idegesítő embereknél is alkalmazni fogod.
2017. márc. 8. 15:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez agressziókezelési probléma, amit meg lehet tanulni rendesen is levezetni. Nézz utána.
2017. márc. 8. 15:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Velem is ez van. Néha nem is értem az okát, csak azt érzem, hogy össze kell törnöm valamit, vagy meg kell ütnöm valamit.

Vagy kis apróságokon dühös leszek amin egy normál ember nem akad ki szerintem.

Ilyenkor kimegyek a kertbe, macskát simogatok.

2017. márc. 8. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!