Miért ilyen tájékozatlan sok fiatal sok témában?
Miért tájékozatlan ma ilyen sok fiatal olyan sok kérdésben.Gondolok itt aktuális hírekre,közéletre,friss tudományos hírekre,stb.
Például van egy 18 éves unokatestvérem,akinek a szülei nagyon műveltek,okosak,de azok a fajta emberek,akik ezt hangoztatják is.Erre a gyerekük,unokatestvérem, ha meglátja mondjuk Angela Merkelt,Orbán Viktort,Vekerdy Tamást(és még sorolhatnám) a tv-ben,megkérdezi,hogy ki az. Ez miért lehet?Azt látom,hogy egyre több kortársam ilyen,vagy még rosszabb,az iskolában se tanul meg abszolút semmit,nem is érdekli semmi.Szerintetek mi lehet ennek az oka? Vagy én gondolom rosszul,és ez nem probléma,hogy ilyen tájékozatlanok egyesek?
én csak Orbán Viktort "ismerem" a 3 közül
és 21 vagyok...égés,mi?xD
Nagyon általánosítasz.
Komolyan Vekerdy Tamás, meg Angi arc felismeréssel szűröd le, hogy ki mennyire tájékozott?
Mennyire tudatlan vagy :P.
Oké kérdező. Akkor beszélgessünk Kuznetsov NK-32-es sugárhajtómű szerkezeti felépítéséről?
Ja hogy nem tudod miaz? Nem értesz hozzá? Milyen tudatlan és tájékozatlan vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!