Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezek lennének a mai fiatal nők?

Ezek lennének a mai fiatal nők?

Figyelt kérdés
Kinti munkát végzek, van egy munkanélküli ismerősöm, aki egy csajjal dumálgatott, maga az ismerősöm köszönt nekem, beszélgettünk is, a csaj meg kb engem levegőnek nézett, nem köszönt vissza, úgy viselkedett velem, mintha dolgozni szégyen lenne kb. Most komolyan, egy munkanélküli pasas jobban leköti a csajok figyelmét, aki meg dolgozik, annyit nem érdemel, hogy legalább visszaköszönjön neki a csaj? Csak én nem értem ezt? Miért furcsálhatta ez a lány azt, hogy én munkaidőben nem a lábamat lógattam, vagy mi lehetett a viselkedésének oka?

2017. febr. 27. 17:15
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
84%
Jaj de imádom mikor egy hülye pi.csa miatt az egész női nemet le kell szólni...
2017. febr. 27. 17:17
 2/19 anonim ***** válasza:
58%
Vagy koszont csak nem hallottad. Illetve egy (!!) darab no alapjan mondasz velemenyt. (Persze, tudom, mindjart jon az, hogy rendszeresen jonnek a kulonbozo ismeroseid kulonbozo lanyoknak, es egyik sem koszon soha.)
2017. febr. 27. 17:18
 3/19 anonim ***** válasza:
88%
Igen, pontosan! Imádjuk a munkanélkülieket és a fuxos alfahímeket bmw-vel.
2017. febr. 27. 17:22
 4/19 anonim ***** válasza:
83%
Vannak fiatal nők, akik nem tudják, hogyan illik viselkedni, és vannak, akik tudják. A lány a kérdésből ezek szerint nem az utóbbi kategóriába tartozik. Szerencsére nem vagyunk egyformák mi nők sem.
2017. febr. 27. 17:25
 5/19 anonim ***** válasza:
43%
Idegenekkel én sem állok szóba, nem is köszönök. Max. ha boltba vagyok és a pénztárosnak meg ahol illik, de egyébként én is utálom, ha munka közbe hozzámszólnak. Ő sem akart megzavarni
2017. febr. 27. 17:25
 6/19 anonim ***** válasza:
77%
Érdekes, hogy soha nem olvasok nőktől olyan kérdéseket, "ezek lennének a mai férfiak?", mert a fiatal férfiakat általánosító kérdéseket is ugyanezek a gyökerek teszik fel.
2017. febr. 27. 17:48
 7/19 anonim ***** válasza:
77%

De egy sztori:

Anno, amikor tini voltam, a lakóházunkban három olyan nagy arcú férfi-fiú volt, akik soha a büdös életben nem köszöntek nekem vissza, sem a többi gyereknek, tininek.

Mégsem teszek fel ilyen kérdéseket.

2017. febr. 27. 17:50
 8/19 anonim ***** válasza:
72%

Jahm.

[link]

2017. febr. 27. 18:13
 9/19 anonim ***** válasza:

Gratulálok.

Egy nő miatt meggyanúsítasz egy nemet.

Akkora az egód, hogy az eszedbe se jutott, esetleg nem tetszel neki? Vagy a csaj Őt ismerte, ezért inkább vele társalgott?

Amikor elkezdek beszélgetni valakivel én se örülök, hogyha valaki odajön, aztán neki áll feljebb.

Szavazz el, de ez az igazság.

2017. márc. 1. 17:09
 10/19 anonim ***** válasza:
Esetleg az ismerősöd mesélt rólad valami rosszat...
2017. márc. 1. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!