Ezek lennének a mai fiatal nők?
Kedves kérdező!
Ne általánosíts!
25 éves vagyok 23 éves voltam amikor elkezdtem dolgozni Németországban, minden hónapban egyedül voltam kint ismerősök nélkül csak magamra hagyatkozhattam.
Váltás havonta érzekezett édesanyám személyében.
Azután jöttem haza egyedül vezettem a háztartást édesapa hiányában a két iskolás öcsémet is én rendeztem. Önerőböl vettem egy átlagos kis autót is magamnak amire büszke vagyok.
Nem várom a szőke herceget sem bmwel, aki majd eltart amíg műkörmöshöz és fodrászhoz járkálok az ő pénzéből.
Hála istennek vannak még rajtam kivül is hasonló karakterű lányok mint én nem csak pláza cicák akik azt sem tudják mi az a tisztelet és becsületesség csak hogy mennyit használtak el a szolibérletből.
Egy nő adjon magára ez természetes, de mértékkel és alázattal.
Egyszóval ha írsz A NŐKRŐL ne egy kalapalá vond őket emeled ki hogy a xy miért ennyire fogyatékkal élő? :)
Ez megszokott, hogy ha a pasi találkozik pár szemét lotyóval, akkor már minden nő ugyan olyan...
Ha meg már az ilyen nő a téma tudnék mit mesélni...tudnád mennyi szánalomra se méltó van a világban.
De ugyanez igaz a pasik nagy részére is az undorító stilusuk/szokásaik...
Szerintem off a téma, mert lehetne mit mesélni. ^^
Melyik nemek oldalain milyen visszataszító emberek vannak.
24-N
Ezek IS.
Meg másmilyenek IS.
Nagy létszámú ám a női nem!
Egyébként én nem szoktam már nagyon kiakadni, ha egy "ismerős arc" nem köszön vissza(!), pedig azt nagyon tapló dolognak tartom. Egyszerűen onnantól nekem sem kell köszönnöm neki, oszt jónapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!