Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezek lennének a mai fiatal nők?

Ezek lennének a mai fiatal nők?

Figyelt kérdés
Kinti munkát végzek, van egy munkanélküli ismerősöm, aki egy csajjal dumálgatott, maga az ismerősöm köszönt nekem, beszélgettünk is, a csaj meg kb engem levegőnek nézett, nem köszönt vissza, úgy viselkedett velem, mintha dolgozni szégyen lenne kb. Most komolyan, egy munkanélküli pasas jobban leköti a csajok figyelmét, aki meg dolgozik, annyit nem érdemel, hogy legalább visszaköszönjön neki a csaj? Csak én nem értem ezt? Miért furcsálhatta ez a lány azt, hogy én munkaidőben nem a lábamat lógattam, vagy mi lehetett a viselkedésének oka?

2017. febr. 27. 17:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ne általánosíts!

25 éves vagyok 23 éves voltam amikor elkezdtem dolgozni Németországban, minden hónapban egyedül voltam kint ismerősök nélkül csak magamra hagyatkozhattam.

Váltás havonta érzekezett édesanyám személyében.

Azután jöttem haza egyedül vezettem a háztartást édesapa hiányában a két iskolás öcsémet is én rendeztem. Önerőböl vettem egy átlagos kis autót is magamnak amire büszke vagyok.

Nem várom a szőke herceget sem bmwel, aki majd eltart amíg műkörmöshöz és fodrászhoz járkálok az ő pénzéből.

Hála istennek vannak még rajtam kivül is hasonló karakterű lányok mint én nem csak pláza cicák akik azt sem tudják mi az a tisztelet és becsületesség csak hogy mennyit használtak el a szolibérletből.

Egy nő adjon magára ez természetes, de mértékkel és alázattal.

Egyszóval ha írsz A NŐKRŐL ne egy kalapalá vond őket emeled ki hogy a xy miért ennyire fogyatékkal élő? :)

2017. márc. 1. 17:21
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan kérdés,mint,hogy pl.találkozol egy bunkó svéddel,és akkor az összes svéd bunkó.
2017. márc. 1. 19:13
 13/19 Fritzkó Mákiel ***** válasza:
Gondolom a munkából adódóan nem voltál kristálytiszta. Amivel semmi baj sincs. Asztalos ismerősöm mondta hogy kinézték a buszon a fapor/forgács miatt. Na most aki koszos, azt fiúk és lányok is ösztönből egészségtelennek érzékelnek. Sajnos sokan nem jutnak el odáig, hogy a férfi bizony megszerzi azt az erőforrást, akár az egészsége árán is. Egy tudatos nőnek márpedig igazán jobban bejön egy melózó pasi (mégha csak mosogat is pl.) Mint az aki hazamegy és vakarja a s##gét. szerintem jobb is hogy nem beszéltél vele, elment volna a kedved a melótól.
2017. márc. 1. 19:50
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez megszokott, hogy ha a pasi találkozik pár szemét lotyóval, akkor már minden nő ugyan olyan...

Ha meg már az ilyen nő a téma tudnék mit mesélni...tudnád mennyi szánalomra se méltó van a világban.

De ugyanez igaz a pasik nagy részére is az undorító stilusuk/szokásaik...

Szerintem off a téma, mert lehetne mit mesélni. ^^

Melyik nemek oldalain milyen visszataszító emberek vannak.

24-N

2017. márc. 2. 00:27
 15/19 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan, hogy onnan jöttem rá, hogy egy fiúnak tetszem, hogy a barátai elkezdtek nekem VISSZAköszönni, előtte levegőnek néztek... És akkor most mi van?
2017. márc. 12. 18:25
 16/19 anonim ***** válasza:
Egyébként nekem általános észrevételem, hogy csomó ember nem köszön, amikor egy ismerőse egy ismeretlennel van. Sokan teszik, bunkóság, de semmi köze a nőkhöz vagy a fiatalokhoz.
2017. márc. 12. 18:26
 17/19 anonim ***** válasza:
Illő lett volna neki köszönnie, de ha nem hát nem. Ezer oka lehet neki, hogy miért nem köszönt.. Légy inteligens és okossabb. Alapból ne vedd fel ezt. Törődj azzal, hogy te köszöntél inteligensebb voltál az a lényeg !
2017. márc. 12. 22:18
 18/19 anonim ***** válasza:
8as anatómiai oka van h a férfiak terpeszben ülnek az alacsony ülésen
2017. ápr. 17. 16:40
 19/19 anonim ***** válasza:

Ezek IS.

Meg másmilyenek IS.

Nagy létszámú ám a női nem!

Egyébként én nem szoktam már nagyon kiakadni, ha egy "ismerős arc" nem köszön vissza(!), pedig azt nagyon tapló dolognak tartom. Egyszerűen onnantól nekem sem kell köszönnöm neki, oszt jónapot.

2017. ápr. 17. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!