Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem úgy rengeteg mai fiatal párocskáról, hogy szinte mintha csak kamuk lennének az érzéseik és csak az számít, hogy kitegyék a kapcsolatukat a kirakatba?
Nem vagy egyedül ezzel. Tapasztalataim alapján azok, akik komolyan gondolják, nem reklámozzák a kapcsolatukat.
Én pont ma gondolkodtam el egy páwa-plázacica párocska láttán, vajon milyen érzelmi kötelék lehet köztük...
Nem csak Te érzed így..
De egy megjegyzés a facebook "kapcsolatban" opcióval, sokan csak azért töltik ki, hogy ne írjanak rájuk emberek. Nekem is kint van, mert előtte elégsok érdekes ember írogatott, ami elég zavaró..
Ez változó.
Mi már középkorúak vagyunk, több éve házasok és elég sok mindenen mentünk már keresztül együtt és mi is meg vagyunk jelölve kapcsolatban a Facebook-on. Nyilván nem ez a lényeg, de mivel használjuk néha ezt a közösségi oldalt, nekünk az a természetes és egyértelmű, hogy így itt is, mint mindenütt felvállaljuk egymást.
Nyilván vannak látszatkapcsolatok is, de hát mindig is voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!