Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal felnőtt problémák. Mit tegyek?
A barátommal kb. 1 hónapja ismerkedtem meg. Eddig se találkoztunk sokat, de úgy érzem egyre kevesebbet tudunk. Amikor találkozunk akkor pedig csak csókolózunk és beszélgetünk ... Van valami számítógépes játék és elvileg az nagyon fontos Neki, mert valami Vezető lett benne. Olyannyira elfajultnak érzem a helyzetet, hogy amikor megkérdeztem Velem jönne-e adventi vásárra jóformán ingyen és azt mondta a játéktól függ, hogy lesokkolt ... Most mit lehetne tenni? Tényleg, komolyan gondolja azt hogy ez így helyes? Most mondjam el Neki, hogy törődésre vágyok, és könyörögjek hogy találkozzunk?
Segítsetek kérlek kicsit kiborultam...
Könyörögnöd nem kell, megkérheted és mond el neki a problémádat. Amenyiben fontos vagy neki meg fogja oldani hogy veled mehessen. Ha pedig a gépezés a fontos neki szerintem akkor te is tudod hogy nem számítasz neki eleget.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!