Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak én érzem úgy rengeteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem úgy rengeteg mai fiatal párocskáról, hogy szinte mintha csak kamuk lennének az érzéseik és csak az számít, hogy kitegyék a kapcsolatukat a kirakatba?

Figyelt kérdés
Mondjuk ,amitől eldobom az agyam az a Facebook kapcsolat megjelölés.

2014. nov. 5. 21:22
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Egy ez nem hobbi ,csupán csak feltűnt. Kettő mégis ,hogy a francba tehetnék a környezetemről ,majd egy ilyen apróság miatt elköltözök ,meg új suliba iratkozok.
2014. nov. 5. 21:51
 12/32 anonim ***** válasza:
15%

Te írtad a facebookot, ha nem tetszik töröld magad. :)

Az meg, hogy ki milyen kapcsolatban van, te nem látsz bele. :) Tényleg sajnállak kedves qpack.

2014. nov. 5. 21:52
 13/32 anonim ***** válasza:
Csak jelezném, hogy nem vagyok egy személy a kérdezővel.
2014. nov. 5. 21:54
 14/32 anonim ***** válasza:
12%
Attól még az állításom igaz. :) És úgy téged is sajnállak. :( :)
2014. nov. 5. 21:56
 15/32 anonim ***** válasza:
Rendben.
2014. nov. 5. 21:58
 16/32 anonim ***** válasza:
A legviccesebb (vagy legszomorúbb, nem tudom) az, amikor egyik nap még "szercsilávcsi", küldözgetik a szmájlikat, ezerrel megy az "örökké szeretlek", pár nap múlva meg már meg tudnák fojtani egymást egy kanál vízben. Persze nem mindenki ilyen, de személy szerint undorítónak tartom, amikor nagy ritkán felnézek a fb-ra, és kéretlenül is a hülye gügyögés megy, akaratlanul is olvashatom a "cejetlek, kincsem" és hasonló végeérhetetlen tirádákat. Inkább írnák le privátban, ha már magánélet, de itt valószínűleg pont az a lényeg, hogy mindenki lássa, ők mennyire "szeretik" egymást, utána meg kiderül, hogy szakítottak.
2014. nov. 5. 21:59
 17/32 A kérdező kommentje:
Nem is feltételeztem ,hogy tudom a kérdésben is úgy fogalmaztam ,hogy érzek. Tehát csak egy megérzésre alapozok ,ebben igazad van ,egyáltalán nem biztos. Viszont a Facebook-os érv nagyon gyenge. Ezzel az erővel ,ha nem tetszik a kérdés ,ne kattints rá vagy ,ha nem tetszenek a válaszaim ne reagálj rájuk.
2014. nov. 5. 21:59
 18/32 anonim ***** válasza:
Szét vagy oltva 59%.
2014. nov. 5. 22:02
 19/32 anonim ***** válasza:
18%
Az ott nem érv volt, hanem meglátás. Most visszakanyarodhatnánk az előző mondandómra, de csak oda lyukadnánk ki már megint, hogy madarat tolláról... :)
 20/32 anonim ***** válasza:

Az 59%-os ide jött kötözködni, de közben neki is "kapcsolatai" vannak. Arab lehet, hogy a többnejűség megy nála. Egyébként nézd meg, hány házasság végződik válással, szóval nem kell a kérdező vagy a másik válaszoló irigységére fogni.

Közben már azt írja a kérdezőnek, hogy törölje magát a Facebookról. Eléggé elrugaszkodott már a valóságtól. Miért kéne törölnie magát? A Facebookot nagyon sok dologra lehet használni, valakinek még a munkája részét is képezi, erre lazán odaszól, hogy töröld magad, ez aztán igen!

Aláírom, a "fiatal párocskák" 80%-ának nem sok fogalma van arról, mi az a kapcsolat. Csak azt látják, hogy másoknak is van kapcsolatuk, akkor legyen nekem is.

1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!