Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak én érzem úgy rengeteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem úgy rengeteg mai fiatal párocskáról, hogy szinte mintha csak kamuk lennének az érzéseik és csak az számít, hogy kitegyék a kapcsolatukat a kirakatba?

Figyelt kérdés
Mondjuk ,amitől eldobom az agyam az a Facebook kapcsolat megjelölés.

2014. nov. 5. 21:22
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Igen, sok fiatal párocska nem tudja, mit jelent egy komoly kapcsolat, de a legtöbben sok hibán és tévedésen keresztülmegyünk, mire tényleg ki tudunk alakítani egy igazán tartalmas, szeretetteljes, tartós kapcsolatot. Én nem ítélném meg őket annyira keményen ezért. Tényleg van, hogy pár napos kapcsolatról áradoznak a Facebook-on, vagy akárhol, de nem ezen fog múlni sem az, hogy a kapcsolat sikerül, sem az, hogy nem.
2014. nov. 5. 22:06
 22/32 anonim ***** válasza:
33%
#21: Sokan sajnos nem tanulnak a hibáikból, ezért is van annyi tönkrement házasság, kapcsolat, család. Pl. itt is sok csak nyavalygott, hogy senki nem néz rájuk, vagy hogy mindig csak bunkókkal futnak össze, de a normális közeledésnek nem adnak esélyt. Vagy aki ezerszer is megjárta egy bunkóval, az valószínűleg ezeregyedszerre is ugyanolyat fog választani. Másrészt meg véleményem szerint kezdetben is sokkal kevesebb lenne a csalódás, ha az emberek igenis adnának esélyt a másiknak a normális ismerkedésre, csak hát sokan kapásból elutasítják a másik embert, gondolom, azért, mert mondjuk nincs annyi értelem bennük, hogy komolyan el tudjanak beszélgetni valakivel. És ez szerintem pl. a huszonévesektől nem lenne olyan nagy elvárás.
2014. nov. 5. 22:13
 23/32 anonim ***** válasza:
Bocs, az előbbiből kimaradt, hogy sok _lány_ csak nyavalygott...
2014. nov. 5. 22:13
 24/32 anonim ***** válasza:
47%
Kedves 22-es, miért úgy állítod be, mintha minden csak és kizárólag a Nők hibája lenne? :) Mivel azt nem említetted, hogy a hímek is szeretnek itt nyavalyogni. :) Nem is keveset. :) Mindenki tegye rendbe a saját háza táját. Ha mindenki csak ott söprögetne már előrébb lenne a világ. :) Szegénykéim. :)
2014. nov. 5. 22:18
 25/32 anonim ***** válasza:
0%
qpack, te aztán nagyon szétoltottál egy "Rendben."-el. :)
2014. nov. 5. 22:19
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Azt írtam, hogy "az emberek", abba szerintem mindkét nem beletartozik, tehát nem hegyeztem ki csak a nőkre, bármennyire is ezt szeretnéd belelátni a dologba. A lányokat meg csak azért hoztam példának, hogy ők sem szentek, és mivel férfiember vagyok, nekem velük van tapasztalatom, ettől függetlenül nyilván mindkét nemben van hiba. Remélem, ezt már tudod majd értelmezni. Ha nem, akkor "szegénykém", ennél világosabban már nem tudom leírni.
2014. nov. 5. 22:23
 27/32 A kérdező kommentje:
Először is mi a francért hívsz qpacknak? Másszál ki az arcomból légyszíves. Másodszor hol mondtam ,hogy rendben? Azt mondtam ,hogy én nem tudathatom ,hogy milyen két ember kapcsolata első ránézésre ,de ugyanígy te se tudhatod ,hogy komoly kapcsolat-e vagy 2 hetes kapcsi. Úgyhogy nem értem mire föl játszod magad itt. Pláne az előbbi kommentjeidben ezek a szánakozások. Hagyjuk már...
2014. nov. 5. 22:23
 28/32 anonim ***** válasza:
18%

A 22-es hozzászólásod egy az egyben az a szöveg, amit az átlag omegahím gyakorizó vág le, ha nem kap alanyi jogon pu**cit, mintegy kifogásként, hogy nahát ezért sem. Aztán a 23-as hozzászólásodban rá is erősítesz. :)

Nyugodtan magyarázd a bizonyítványod. :)

Ne haragudjatok, hogy ilyen kis joy kill vagyok ma este, de nekem ez elég fun. Mármint látni, ahogy vergődtök a sekélyes világotokban. :) Szegénykéim. :)

További szép estét. :)

[link]

2014. nov. 5. 22:27
 29/32 A kérdező kommentje:
Nem látok qpack nevű felhasználót a válaszoknál és mivel közvetlen az én válaszom után jött a tiéd okkal gondolhattam ,hogy rám érted. Egyébként tényleg nem szoktam én dolgozni. Éljen a személyeskedés...
2014. nov. 5. 22:30
 30/32 anonim ***** válasza:
#29: Nem tudsz szöveget értelmezni, de ez nem az én bajom, egyébként meg fingod sincs arról, hogy én mit tettem önmagamért, de ítélkezz csak nyugodtan. Amúgy meg ha neked ez az öröm, akkor ám elég szegényes lehet az életed. :) Most már legalább értem, miért vagy egyedül, csak legalább magadnak ne hazudd azt, hogy te döntöttél így, szerintem azért vagy egyedül, mert egy ilyen "nő" senkinek sem kell. Gondolom, te vagy a férfinépet egy másik kérdésnél "hímként" megtisztelő 59%-os nőszemély. Hát te sem vagy az, akire igazi nőként lehetne nézni, mondjuk nem is akarnék, mert nem érdemled meg.
2014. nov. 5. 22:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!