Egészséges dolog a képgyűjtés?
Az, hogy úgy adsz választ, hogy azzal engem támadsz, nem válasz. A kérdésemben egy szóval nem említettem, hogy rólam lenne szó, de mivel anonim az oldal, nem érdekel túlzottan, hogy engem hisztek-e betegnek, vagy egy számotokra másik ismeretlen embert.
Próbálom megérteni, hogy az ilyen gyűjtőket mi vezeti erre a cselekedetre. És azt hittem, hogy kevesebben fogják az ilyen hímnemű lényeket egészségtelennek mondani, szóval már félig pozitív a dolog, hogy a világ nem reménytelen még teljesen, csak sok ember.
Nem támadtalak, leírtam a véleményemet, hiszen kérdezted.
Azt meg áruld már el, hogy miért kellene egészségesnek tekinteni ezt?
Az nem indok, hogy azért teszik fel a képeket. Attól még nem lesz egészséges faszkiverésre használni őket. Nem mellesleg akkor ha valaki a kezembe ad egy kést, hogy szúrjam le, és én megteszem, akkor az ugye tök jól van úgy, hiszen azért adta nekem a kést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!