Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez alapján milyen embernek...

Ez alapján milyen embernek gondoltok?

Figyelt kérdés

Külsöre: 159 centi sportosan vèkony. (Fittneszezek szoval kockas has kerek fenek ilyesmi) hosszu sötetbarna haj, sötètkèk szem, kicsit kreolos bör.

Belsöre: elèg spontàn vagyok, általában a szívemre hallgatok, szererek a társaság közèppontjában lenni. Szeretek segiteni másokon. Szeretem ha sok barág vesz körül de szükségem van a szabadságra mert ha tulságosan meg vagyok kötve megfulladok. Èrdekel a müvèszet ès a tudomàny. Szeretek zenèlni, ènekelni tudok gitáron zongorán ès fuvolán játszani. Tudok kinaiul irni. Folyèkonyan beszèlek angolul ès közepfokum van franciabol. Tudok jelnyelven. Az a fajta lány vagyoj aki sír a romantikus filmeken meg ugy általában mindenen "kicsit" èrzèkeny vagyok. Szeretek olvasni, utazni ilyesmik

2017. márc. 28. 19:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Ennyi alapján nem tudom megállapítani, hogy milyen ember vagy, de nekem nem az esetem. Egyébként rossz tulajdonságod nincs? Mert azt nem írtál magadról.
2017. márc. 28. 19:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha csak a leírást nézzük, akkor tökéletesnek:)

Hány éves vagy?

2017. márc. 28. 19:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Szangvinikus személyiség, vérbőséget okozó külső 😃
2017. márc. 28. 21:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezek alapján elég sokoldalúnak tűnsz számomra. Egyébként megkérdezhetem a keresztneved? Lehet hogy ismerlek :D (bár nem valószínű, de hátha)
2017. márc. 29. 17:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Olyannak, aki kihívásokkal küzd az önbizalom terén. Ha nem így lenne, nem itt keresnél önigazolást.
2017. márc. 29. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!