Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miert lassitjak a nok a...

Miert lassitjak a nok a bevasarlast?

Figyelt kérdés
Annyit szoktatok totojazni.Minek kell egy adott termeket percekig nezegetni otszor megforgatni, miert nem lehet levenni a polcrol es bedobni a kosarba?A parotok ha elkiser azt nem marja az ideg ilyenkor vagy inkabb Otthon marad?
2017. márc. 17. 12:16
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
Te bajod, ha ilyen alacsony a stresszturo kepesseged ;) Az en baratom ruhat is szivesen eljon velem vasarolni, nem hisztizik ilyen hulyegeken es altalaban jol erezzuk magunkat, beszelgetunk kozben, stb mivel altalaban szeret velem idot tolteni, tok mindegy a korites.
2017. márc. 17. 13:31
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
Nos, van egy megállapodásunk a párommal. Én elviselem, hogy addig nézegesse és válogassa saját ízlése, pénztárcája és kedve szerint a horgászcuccokat, amíg szeretné. Cserébe én normálisan meg tudom nézni, mit is szeretnék vásárolni, nem kell kutyafuttában mindent az első helyről beledobálnom a kosárba.
2017. márc. 17. 13:40
 23/38 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom. Tegnap voltunk bevásárolni, amíg sorba álltam kolbászért, elküldtem, hogy nézzen tojást - annyi kikötésem volt, hogy ne S-es legyen, mert abból kettő ér egyet, meg nézze meg az árát azért.

Na, én kiálltam a sort, megkaptam a kiló kolbászt, végigjártam a felvágott sort, eltöprengtem, hogy mi kell még főzéshez, ezek után elsétáltam a párom után a szomszéd sorba a tojáshoz, és még mindig azt válogatta, hogy melyikben vannak szépek...

Akkor most ki szuttyog? :D

Egyébként ételtől függ, van, ahol megnézem az összetevőket, ami olyan (pl. paradicsomszósznál nem mindegy a százalék), de amúgy nem a terméket forgatom a kezemben, csak a polcot nézem végig, hogy melyik jobb ár-érték arányban (kiszerelés és minőség tekintetében).

Nálunk egy nagybevásárlás kb másfél óra sétát jelent a boltban fizetéssel együtt, viszont én szisztematikusan megyek végig az elejétől a végéig a sorokon (lista ellenére is), hogy ne maradjon ki semmi.

Párom szerencsére normálisabban áll a dologhoz, mint te. :) Igaz, ő velem ellentétben célirányosan megy, ha kell valami, de a nagybevásárlást pl. tuti nem csinálná meg egyedül. Könnyű úgy végigrohanni, hogy három dolgot akar venni összesen, és abból is pontosan ragaszkodik a bevált márkához. :)

2017. márc. 17. 13:42
 24/38 A kérdező kommentje:
Nem alacsony a turokepessegem, jo hogy nem fogok diszorseget allni melleted.A baratod csak muszalybol csinalja soha egy ferfi nem fogja bevallani, mert nem akarnak bantoak lenni.
2017. márc. 17. 13:45
 25/38 A kérdező kommentje:
En egy nagybevasarlast secc perc alatt lerendezek.
2017. márc. 17. 13:47
 26/38 anonim ***** válasza:
100%

Bevallhatna nyugodtan mert elmegyek egyedul is ha ugy van.

(Amugy felesleges erolkodnod, tudom, hogy a kotekedos random provokativ kerdeses kerdezo vagy :*)

2017. márc. 17. 13:50
 27/38 anonim ***** válasza:
Nő vagyok és engem anno mindig halálosan idegesített,hogy ha anyukámmal mentem bevásárolni,szó szerint minden áruház osztály sarkán ott volt egy ismerős,akivel jópifizni kellett minimum fél órát.Szenvedtem is rendesen,amikor kicsinek benyomott a bevásárlókocsi gyerekülésébe.Amikor meg járni tudtam,persze őt idegesítette fel,ha felajánlottam,hogy akkor hozok ezt vagy amazt,addig nézelődjön csak.Ettől egylobot kapott akkor is,amikor már tinédzserkoromban ajánlottam fel,mondván,hogy neki társaság kell,utál egyedl vásárolni.Én meg vele utáltam,de különösebben nem hatotta meg.Nem véletlen,hogy csak egyedül vásárolok be,sose mással.Mondjuk ha majd lesz egy kisgyerekem,az más lesz,ha nem tudom rábízni valakire,vagy apuka nincs otthon. Szóval kérdező,megértem a problémádat abszolúte.
2017. márc. 17. 14:03
 28/38 anonim ***** válasza:
96%
Imádom, mikor az idegbeteg jobban ismeri az idegeneket, mint a saját családjuk. Innen tudni, hogy nincs több érv, átmennek ezoba.
2017. márc. 17. 14:04
 29/38 anonim ***** válasza:
49%

Velem vásárolhatsz, mert pont az ilyen "dinamikus bevásárlásokban" hiszek, hogy amíg ember 1 a hentesnél sorbaáll addig ember 2 elmegy és megvesz 2-3 másik dolgot. És a jópofizást én is rühelltem, főleg gyerekként. Most is, de most simán csak kikerülöm, akkor nem lehetett. Anyámnál is, de nagyanyám legalább "Yoda mestere" volt a témának. Csak azt tartotta bennem a lelket, hogy a végén "leesik" valami édesség :D

2017. márc. 17. 14:12
 30/38 anonim ***** válasza:

Kerdezo, en liszterzekeny vagyok,igy mindig ugyanazt veszem. Altslaban slapsnyagokat: zoldseg,gyumolcs,olajos mag,hal,sajt,tojas. Ezeken nincs mit tojozni. A sajton meg olajos magon az osszetevok miatt max.

Utalok bevasarolni.

N

2017. márc. 17. 14:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!