Miert lassitjak a nok a bevasarlast?
Hát nem tudom. Tegnap voltunk bevásárolni, amíg sorba álltam kolbászért, elküldtem, hogy nézzen tojást - annyi kikötésem volt, hogy ne S-es legyen, mert abból kettő ér egyet, meg nézze meg az árát azért.
Na, én kiálltam a sort, megkaptam a kiló kolbászt, végigjártam a felvágott sort, eltöprengtem, hogy mi kell még főzéshez, ezek után elsétáltam a párom után a szomszéd sorba a tojáshoz, és még mindig azt válogatta, hogy melyikben vannak szépek...
Akkor most ki szuttyog? :D
Egyébként ételtől függ, van, ahol megnézem az összetevőket, ami olyan (pl. paradicsomszósznál nem mindegy a százalék), de amúgy nem a terméket forgatom a kezemben, csak a polcot nézem végig, hogy melyik jobb ár-érték arányban (kiszerelés és minőség tekintetében).
Nálunk egy nagybevásárlás kb másfél óra sétát jelent a boltban fizetéssel együtt, viszont én szisztematikusan megyek végig az elejétől a végéig a sorokon (lista ellenére is), hogy ne maradjon ki semmi.
Párom szerencsére normálisabban áll a dologhoz, mint te. :) Igaz, ő velem ellentétben célirányosan megy, ha kell valami, de a nagybevásárlást pl. tuti nem csinálná meg egyedül. Könnyű úgy végigrohanni, hogy három dolgot akar venni összesen, és abból is pontosan ragaszkodik a bevált márkához. :)
Bevallhatna nyugodtan mert elmegyek egyedul is ha ugy van.
(Amugy felesleges erolkodnod, tudom, hogy a kotekedos random provokativ kerdeses kerdezo vagy :*)
Velem vásárolhatsz, mert pont az ilyen "dinamikus bevásárlásokban" hiszek, hogy amíg ember 1 a hentesnél sorbaáll addig ember 2 elmegy és megvesz 2-3 másik dolgot. És a jópofizást én is rühelltem, főleg gyerekként. Most is, de most simán csak kikerülöm, akkor nem lehetett. Anyámnál is, de nagyanyám legalább "Yoda mestere" volt a témának. Csak azt tartotta bennem a lelket, hogy a végén "leesik" valami édesség :D
Kerdezo, en liszterzekeny vagyok,igy mindig ugyanazt veszem. Altslaban slapsnyagokat: zoldseg,gyumolcs,olajos mag,hal,sajt,tojas. Ezeken nincs mit tojozni. A sajton meg olajos magon az osszetevok miatt max.
Utalok bevasarolni.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!