Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miert lassitjak a nok a...

Miert lassitjak a nok a bevasarlast?

Figyelt kérdés
Annyit szoktatok totojazni.Minek kell egy adott termeket percekig nezegetni otszor megforgatni, miert nem lehet levenni a polcrol es bedobni a kosarba?A parotok ha elkiser azt nem marja az ideg ilyenkor vagy inkabb Otthon marad?
2017. márc. 17. 12:16
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
98%
Mert nem vagyok gazdag, meg kell nézni, mi éri meg jobban.
2017. márc. 17. 12:20
 2/38 A kérdező kommentje:
Nem kell gazdagnak Lenni egy akcios termeken is elsutyorogtok barmeddig.
2017. márc. 17. 12:23
 3/38 anonim ***** válasza:
17%

Èn is spórolós vagyok, mègsem tart sokáig a vásárlás.

Amennyire látom a nőknek 3 lassìtó oka van.

1.Összefut valakivel ès duma a semmiről

2.Mindent meg KELL nèzni

3.Ott èrzi jól magát (BIZARR)

2017. márc. 17. 12:25
 4/38 anonim ***** válasza:
100%
En utalok kajat bevasarolni, ha megyek esetleg munka utan es csak 1-2 dolgot akarok venni estere akkor meg altalaban fogalmam sincs, mit vegyek. Nagybevasarolni a parommal megyunk es o vasarol en meg kisergetem. Egyebkent nem tart orakig a bevasarlas, mert szinte mindenbol megvan az a marka, ami mar bevalt, szeretem es altalaban azt vesszuk.
2017. márc. 17. 12:28
 5/38 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem tart annyira sokáig, barátaim nincsenek, embereket nem szeretem, de bocsássa meg az ég, hogy nem akarok feleslegbe költeni.
2017. márc. 17. 12:29
 6/38 A kérdező kommentje:
Ezert kell az ilyesmi feladatokat a ferfira bizni mert ok gyorsak es hatekonyak a nokkel szemben. Jobb ha otthonmarad a no vagy kint a kocsiban.
2017. márc. 17. 12:36
 7/38 anonim ***** válasza:
89%

Egy férfivel képtelenség megfontoltan, tudatosan vásárolni, már tisztelet a kivételnek.

Ha vásárolok (nő vagyok), összehasonlítom az árakat, megnézem az összetevőket, ráfigyelek az aktuális akciókra, mert hátha a másnapi főzéshez éppen jó lesz. Attól függetlenül, hogy mindig cetlivel megyek, utálok kapkodni a bevásárlással, mert annak többnyire ráfizetés a vége.

A párom is ilyen rohanós típus, vele nem is megyek. Mostanában inkább neten megrendelem, ami kell, így jól látom az árakat, az összetevőket és nincs egymással se konfliktus.

Csak annyit tennék hozzá, ha a párom megy a piacra, az első helyen megvesz mindent, aminek az eredménye általában a fonnyadt, puha répa, amit kínlódás pucolni, teljes kiőrlésű helyett fehér kenyér, apró, drága tojások, üreges fokhagyma és még sorolhatnám. Bár soha nem szólok neki ezért, de azért egyáltalán nem mindegy, milyen minőségért és milyen áron fizet az ember.

2017. márc. 17. 12:45
 8/38 anonim ***** válasza:
49%
Ja, aztan a ferfi osszevasarol minden vacak szart, mi? :D
2017. márc. 17. 12:46
 9/38 icu75 válasza:
100%
7es véleményét osztom. Sajnos az én párom is ugyanilyen. Amíg én vásárolok addig elküldöm tippmixelni, azzal aztán úgy eltotojázik hogy a végén még én várok rá. De így egyikünk se ideges :-)
2017. márc. 17. 12:58
 10/38 anonim ***** válasza:
100%
Ja csak a férfi összekeveri az akciósat a nem akcióssal, csak a kasszánál derül ki az ára, abszolút dilettáns módon szelektál, nem viszi a 'műsorfüzetet, nem baj ha csípőset választ (mer azt már nem nézi) , vagy 5x annyiba kerül, mint ami mellette van de ugyanolyan jó.
2017. márc. 17. 12:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!