Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miert lassitjak a nok a...

Miert lassitjak a nok a bevasarlast?

Figyelt kérdés
Annyit szoktatok totojazni.Minek kell egy adott termeket percekig nezegetni otszor megforgatni, miert nem lehet levenni a polcrol es bedobni a kosarba?A parotok ha elkiser azt nem marja az ideg ilyenkor vagy inkabb Otthon marad?
2017. márc. 17. 12:16
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
98%

Ha ilyen gondod van a feleségeddel vagy élettársaddal, akkor kérdezd őt. Engem nem érdekel, ki mit nézeget a boltban. Talán az összetevőket, mert tudatos vagy allergiás vmre. Gondolom téged is a feleséged idegesít.

Megoldás: 1 vásárolj be te 2 rendelj házhoz szállítást 3 szedj nyugtatót vásárlás előtt 4 nőj fel, élj egyedül.

2017. márc. 17. 13:00
 12/38 anonim ***** válasza:
38%

Általánosítás.

Van átmenet a "gyorsan behajigálunk mindent 10 perc alatt" és a "2 óráig szüttyögünk" között. Egy normál bevásárlás, pénztárral és az oda-vissza 10 perc hazaúttal együtt max. 1 óra. És bénán csinálom, anyám agyondicsér, hogy "hogy a fenébe oldottam meg ilyen olcsón, úgy, hogy még jó is". És mindezt úgy, hogy még magamnak is "lekanyarintok" egy csokiszeletet hazafelé.

Mondjuk engem szórakoztat a bevásárlás, pedig férfinek születtem, vagy mi. Nem szüttyögök, de mókás kiválasztani ami jó, krosszolni a bevásárlókocsival, idegesíteni a biztonsági őrt random kanyarokkal, vicces járással, aki mindig utánam jön, mert "biztos tolvaj vagyok".

Akkor viszont utálok menni, ha sokan vannak. Az horror. Azt nem. Péntek délután és szombat délelőtt nem. Nincs az a pénz, ahogy fizetésnapon sem. Lökdösnek, mindeki idegbeteg, kanyarogni kell, nyugdíjas és középkorú bástyák alakulnak ki a "semmiről pofázás" nagymesterei közt "háháhá Jolánkám, Béci hogy van?" és az a qrva sor, még az önkiszolgálónál is...

2017. márc. 17. 13:02
 13/38 anonim ***** válasza:
0%

Van olyan nő akivel tényleg horror a bevásárlás. Ott van húgom például. Minden szart megvenne, logika nulla a sorrendben, húzza az időt direkt, bután és drágán vásárol az idő ellenére is, pakolásban borzasztó, duzzog ha nem minden úgy történik ahogy akarja és VÉGIG POFÁZIK. A semmiről. Kegyetlen unalmas tízezredik alkalommal is végighallgatni ugyanaz, mintha nagyapámmal beszélgetnék, csak nála más, mert idős, és ő az aki még sokadjára is jól adja elő.

2017. márc. 17. 13:05
 14/38 anonim ***** válasza:
*és nem bénán :D Na igen, egy-egy szó hiánya...
2017. márc. 17. 13:06
 15/38 A kérdező kommentje:
Musorfuzet :D:D mi johet meg? :D
2017. márc. 17. 13:07
 16/38 anonim ***** válasza:
100%

Lol, férfival aztán nagyon tudatosan lehet vásárolni. :D Emlékszem, kiskoromban is azért imádtam apámmal menni vásárolni, mert minden sz*rra rá tudtam beszélni, hogy vegye meg nekem, anyámat pedig nem, mert ő mindig megfontoltan, és tudatosan vásárolt.

Nekem egyébként, ha kaját vásárolok, nem szokott sokáig tartani a dolog, mivel a legtöbb dologból már megvan a bevált márka, viszont ruháknál én is el tudok időzni, mert elég kritikus vagyok ilyen szempontból, fontos az anyaga, az ár-érték aránya, meg az is, hogy hogy áll rajtam.

2017. márc. 17. 13:09
 17/38 anonim ***** válasza:
89%

Már aki. Én gyerekkorom óta járok vásárolni, egy idő után következetesen rám bízták a kis és közepes bevásárlásokat, mert jobban jövünk ki, ha én megyek.

2017. márc. 17. 13:10
 18/38 anonim ***** válasza:
35%

Akkor én fordított vagyok, mert sokszor én beszélem le anyámat a felesleges dolgokról. Örül is, ha vele megyek, pont ezért. + ugye a végén én viszem a szatyrokat.

Egyedül a sorsjegy amiről nem beszélném le, mert az tök jó mulatság, úgy ahogy mi játszuk :D A lottozós néni bírt is nagyon régen, aztán meg nem hitte el, hogy 18 múltam :D De adott ajándékba ilyen "szerencsejáték zrt"-s kaparót :D

2017. márc. 17. 13:12
 19/38 A kérdező kommentje:
Na a ruhakat hagyjuk az egy masik rossz tulajdonsaga a noknek. Kibirhatatlanok olyankor mikor beszabadulnak egy ruhazati uzletbe.
2017. márc. 17. 13:14
 20/38 anonim ***** válasza:
15%

Ahogy elnézem itt a pontozás inkább "ő a dogmának megfelelőt mondott" "ő meg nem" alapon megy.

A férfiak csakis rosszul vásárolhatnak kivétel nélkül. Íme, megfeleltem a dogmának.

2017. márc. 17. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!