Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti nem látjátok úgy, hogy sok...

Ti nem látjátok úgy, hogy sok dolgot, amit ezen az oldalon leszólnak, a valóságban sokan elismerik?

Figyelt kérdés
Pl. itt sokan szeretnek trollkodni a bölcsészekkel, de ha olyan helyen kell valamit kommentelni egy művészről, humán beállítottságú emberről, ahol ott az arcod meg a neved, akkor hirtelen milyen értékes, kulturált ember, akivel jó meghallgatni egy interjút. (Tudom, hogy a hallgató nem ugyanaz, mint aki adott szakmában többre viszi, de átlag embernél is lehet ezt látni.) De bármilyen egyéb témát felhozhattam volna, és nem is szeretném, ha egy ilyen bölcsészes vitába torkollna a kérdésem. Itt mindent leszólnak (persze most általánosítok): aki ilyen spotot űz, az nem is ügyes, a hülye is meg tudja csinálni, aki amolyan dolgot csinál, az gáz, a valóságban meg azért mégis azzal találkozni, hogy milyen kis sportos vagy kreatív vagy akármilyen embernek tartják.
2017. jan. 10. 13:57
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
0%
..akkor miért nem a kis...oddal játszol inkább Kolompár?? :)))))
2017. jan. 10. 14:32
 12/35 anonim ***** válasza:
69%
De miért nem lehet valakinek szélsőséges véleménye? Az én világomban a diszkózene a legszarabb. Tudom, hogy sokan élvezik, ez nem változtat az én életemben semmit. Más meg azt utálja, amit én. Ahhoz sincs közöm.
2017. jan. 10. 14:39
 13/35 anonim ***** válasza:
53%
#11 Mert már fáj a kezem. És nem tehetek róla, hogy kicsi, úgyhogy kuss van.
2017. jan. 10. 14:45
 14/35 anonim ***** válasza:
jah akkor Kolompár, marad a satu neki!!! :DD
2017. jan. 10. 14:50
 15/35 anonim ***** válasza:
89%

A gyakori kérdések weboldalnak pont ez a lényege:

az anonimitás.

A való életben sokszor nem lehetsz őszinte, mivel ha felvállalnád a tényleges véleményedet/álláspontodat/érzéseidet, akkor abból neked valamilyen módon hátrányod keletkezhet.

Itt meg nyugodtan adhatod teljesen önmagad, mivel nem kell félned a következményektől.

Szerintem sokan pont ezért is regisztrálnak be ide, hogy egy kicsit levehessék azt a szociális álarcot, ami folyamatosan rajtuk van a való életben.

(Megjegyzem, nekem is jólesik a valós véleményemet írni az itt felmerülő kérdésekre, és kifejteni azt az álláspontomat, amit névvel és arccal nem tennék meg.)

2017. jan. 10. 14:56
 16/35 A kérdező kommentje:

" De miért nem lehet valakinek szélsőséges véleménye? Az én világomban a diszkózene a legszarabb. Tudom, hogy sokan élvezik, ez nem változtat az én életemben semmit. Más meg azt utálja, amit én. Ahhoz sincs közöm."

Lehet szélsőséges véleménye, csak az nem tetszik, amikor szélsőségesen fogalmazunk nem úgy lévő dolgokról, lásd éneklés példája. Szerintem ez válasz az utolsó válaszolónak is. Sokan szerintem még akkor is negatívakat írnak, ha nem is gondolják úgy, és ez a fő probléma. Jól beszól, de igazából csak haragból.

2017. jan. 10. 15:07
 17/35 anonim válasza:
100%
Akkor lehet, hogy te más országban élsz, mert tapasztalataim szerint élőben is jól megy a trollkodás. Van olyan, hogy verekedésig fajul. Másfelől egy anonim oldalon mindenki bátrabb, mert nem félnek attól, hogy éjjel találkoznak az illetővel egy sötét sikátorban. :D
2017. jan. 10. 15:09
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Én is itt őszintébb vagyok, mint élőben. Kimondom, ha valaki egy idióta, de élőben mindenki szeret engem, mert soha nem mondom ki a negatív véleményem.

Élőben miért nem csinálják? Mert konfliktusok születnének. Interneten meg névtelen bepofázni egy helyre utána semmi stressz, semmi következménye nincs.

2017. jan. 10. 15:11
 19/35 anonim ***** válasza:
69%

Én nem haragból teszem. Egyszerűen ez a véleményem. Anyu húsleveséről meg olyan nyálas esszét tudnék írni, hogy csak na.

Egy filmben hallottam, hogy ahelyett, hogy mit szeretünk, inkább az alapján kellene kapcsolatokat alakítanunk, hogy mit utálunk. :)

2017. jan. 10. 15:24
 20/35 A kérdező kommentje:

"Egy filmben hallottam, hogy ahelyett, hogy mit szeretünk, inkább az alapján kellene kapcsolatokat alakítanunk, hogy mit utálunk. :)"

Én meg egyszer azt hallottam, hogy így is teszünk, és ez igaz. Egyszer a Humans of New York fotósorozatban volt 2 öreg néni, akik azt mondták, nincs sok közös témájuk, de összejárnak gyűlölködni. Ismert mondás, hogy a közös gyűlölet összekovácsol. Csak én néha úgy érzem, itt azt is jobban gyűlölik, aki még szerintük se érdemli meg. Van különbség aközött, hogy itt felvállalom a véleményem, meg aközött, hogy a hecc kedvéért még drasztikusabbat képviselek.

2017. jan. 10. 15:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!