Ti nem látjátok úgy, hogy sok dolgot, amit ezen az
oldalon leszólnak, a valóságban sokan elismerik?
Figyelt kérdés
Pl. itt sokan szeretnek trollkodni a bölcsészekkel, de ha olyan helyen kell valamit kommentelni egy művészről, humán beállítottságú emberről, ahol ott az arcod meg a neved, akkor hirtelen milyen értékes, kulturált ember, akivel jó meghallgatni egy interjút. (Tudom, hogy a hallgató nem ugyanaz, mint aki adott szakmában többre viszi, de átlag embernél is lehet ezt látni.) De bármilyen egyéb témát felhozhattam volna, és nem is szeretném, ha egy ilyen bölcsészes vitába torkollna a kérdésem. Itt mindent leszólnak (persze most általánosítok): aki ilyen spotot űz, az nem is ügyes, a hülye is meg tudja csinálni, aki amolyan dolgot csinál, az gáz, a valóságban meg azért mégis azzal találkozni, hogy milyen kis sportos vagy kreatív vagy akármilyen embernek tartják.
ja és ez nem baj, én nem azt írom, hogy a valóágban is bárkit le kéne szólni. Hanem miért nem lehet ugyanazt a véleményt képviselni? Miért kell egyből drasztikusnak lenni, csak mert anonim valaki?
2017. jan. 10. 13:58
2/35 anonim válasza:
..én amikor először raktam fel kérdést azt hittem az unatkozó moderátorok kínjukban szólnak be.:))) Mondom ilyen nincs.. tényleg létezik a jelenség!! És rohadt idegesítő sokszor tényleg pláne komoly témáknál!
2017. jan. 10. 14:05
3/35 anonim válasza:
Az anonimitásnak pont az a lényege, hogy mindenkit el lehet küldeni a búsba, akár igazam van, akár nincs. Beszólhatok testépítőknek akkor is, ha egy 50 kilós seggdugasz vagyok, következmények nélkül leriban.cozhatok hölgyeket, és így tovább. Amúgy a GYK... Hogy is mondjam finoman... Szóval nem egy mensa klub.
2017. jan. 10. 14:13
4/35 anonim válasza:
Arra nem gondolsz, hogy ezek nem ugyanazok az emberek?
Ha engem itt megkérdezel valamiről, ugyanazt mondom, mint élőben. Ha megkérdezi valaki, ki szereti a tuctuc zenét, elmondom bárkinek, hogy okádék, ocsmány, nem zene.
De pont mivel ez a véleményem róla, nem fogsz engem megtalálni diszkókban. És pont mert utálom, nem megyek oda hallgatni és tüntetni.
2017. jan. 10. 14:17
5/35 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: én ezt értem, de akkor miért van az, hogy én is anonim vagyok, de mégse mondok végletes ítéletet válaszként emberek kommentjeire? Pl. amikor egy 10 éves kirak egy verset, mindenki elküldi a fenébe, pedig lehet, hogy mondjuk van ritmusérzéke. attól még a vers rossz, de én le szoktam neki írni, hogy ez és ez rossz, és ez és ez jó. Vagy ha egy dolognak vannak negatív oldalai, annak azért lehetnek pozitívumai is. Én eleve nem szeretem a nagyon szélsőséges fogalmazást: "ez a világ legrosszabb filmje", "ennek a színésznek még soha nem volt jó szerepe", "ez az énekes egyáltalán nem tud énekelni", és félreértés ne essék, nem arról van szó, hogy ne lennének túlértékelt sztárok, rossz filmek, de miért olyan ciki beismerni, hogy egy gagyi filmben játszik színész más szerepben jó (szerintem pl. ilyen Robert Pattinson, aki nem a kedvencem, és az alkonyat elég gáz, de a Vizet az elefántnak-ban szerintem ügyes), meg azért nagyon elenyésző azon énekesek száma, akik ténylegesen szó szerint nem tudnak énekelni. (Kétség kívül van sok középszerű, semmilyen.)
2017. jan. 10. 14:21
6/35 A kérdező kommentje:
Ja, ez nem az utolsónak ment.
2017. jan. 10. 14:21
7/35 A kérdező kommentje:
"Arra nem gondolsz, hogy ezek nem ugyanazok az emberek? "
Ez valamelyest jogos válasz. De valóságban is láttam már olyat, hogy baráti társaságban ilyet mondott valaki, hogy okádék, ocsmány valami, más helyen meg mást.
Igazából olyan értelemben jogos a válaszod, hogy lehet, hogy ők más emberek. csak jellemző sok itteni válaszolóra, hogy egyfajta igazságként, és nem véleményként nyilvánítja ki a válaszát, és sokaknak lejön a fogalmazásából (vagy akár le is írja szó szerint), hogy szerinte mások is úgy gondolják, mint ő.
2017. jan. 10. 14:23
8/35 A kérdező kommentje:
De nem csak negatív irányba furcsa ez, hanem amikor elalélunk valamitől.
2017. jan. 10. 14:26
9/35 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformák. Van aki talán csak azért jön ide, hogy levezesse a feszültséget. Más talán azért, hogy segítsen. Én az első felé hajlok, de időnként oda-odaszúrok, hogy azért jól érezzem magam. :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!