Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A válás napjainkban minden szempontból csőd. Emiatt nagyon sokan meggondolják, és inkább maradnak a régi mederbe. Valóságban sokan lehetnek ilyen "cipőbe" napjainkban?
Én csak olyat ismerek, főleg nőkről van szó, akik csak akkor váltak el, amikor már egyedül is megálltak a saját lábukon, a gyerek nem sérült, már nagy volt, az iskolát a papa finanszírozta továbbra is. Főleg 50 körüli nőkről van szó!
Ha a férfi akar válni, akkor az meg a fa-ka után és el is válik, nem érdekli se a pénz se a gyerek.
Ezt megértem.Nekem több nő ismerősöm van,akik 35 év körül váltak el,6-10 év körüli gyerekkel.
Nekik nehezebb azért a helyzetük.
Férfiak közül csak azok tudnak elválni akiknek jó az anyagi helyzetük,különben anyagilag reménytelen,hiába akarnak.
Tehát itt is a pénz beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!