Szerintetek én normális vagyok kicsit bolond, vagy teljesen idióta?
Kreatív embernek tűnsz, érdemes lenne leírnod/lerajzolnod/megfestened/lekottáznod ezeket a dolgokat. Segítene rendbe rakni őket és kívülről láttatni azt a világot, ami benned van.
Nem eksztrém, amit leírsz, olyan korban vagy, amikor rohannak az ember gondolatai, hihetetlen ötletei vannak, keresi a helyét, és időnként ijesztően gyorsan változik a véleménye/érzése/meglátása. A legtöbben idővel ezt kinövik, viszonylag kevés ember marad ilyen kreatív és ekszpresszív, ők viszont meglehetősen egyedi példányok (még a többi nem átlagember közt is).
Kreatív? Nem, egy kreatív ember tud szöveget tagolni...
Kérdező, nőj fel és legyél összeszedettebb.
TR75, te meg vagy nem tudsz olvasni, vagy nem tudsz szöveget értelmezni, mert én nem ezt írtam.
Ha egy kreatív ember sokat is ír, vagy beszél, képes azt úgy tagolni, hogy az olvasót, hallgatót lekösse.
Na, ez a kérdezőnek nem sikerült, mert amit ide összehányt tagolatlanul, ebben a formában olvashatatlan, az embernek nincs türelme hozzá, hogy végigolvassa.
Mi van veletek, fiatalok, mi ez a vagdosás mánia? Miért lett ez mostanában ekkora trend?
Persze, nekem is volt hasonló időszakom, de sosem vagdostam magam. Mégis mi a búbánatos matató ménkű fáj nektek ennyire?
Oké, pongyola voltam. A helyesírásba belevettem a tagolt írást is (tehát hogy megfelelően központozva, az önálló gondolatokat bekezdésekkel elválasztva, szabatosan fogalmazva adjuk elő a mondandónkat, hogy mindenki érthesse, amit közölni szeretnénk), nálam a kettő kéz a kézben andalog a virágillatú réten, pillangók közt.
Tehát: a tagolt írás a fentiek fényében szintén nem a kreativitás függvénye, mert a kreativitás nem korlátozódik az írásra, mint képességre. Ha valaki vizuálisan kreatív, lehet analfabéta is, vagy az is lehet, hogy zenét ír, de írásban nem tudja kifejezni magát.
Másrészt az is lehet, hogy ez a fajta gondolatfolyam egy olyan stílus, ami a kreativitásának az egyik névjegye, esetleg provokálás.
Több dolgok vannak földön és egen stb.
A türelem már más kérdés, az nem a kérdezőn múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!