Szerintetek normális a szomszédom?
Picit gondolkodj már. Jóhogy a járókelőket nem zavarja, hiszen ők napi 0,5 percig hallgatják a csaholást, a szomszédod meg mindennap minimum 2-3 órát. El is hiszem, hogy idegesítő lehet neki.
Ahhoz természetesen nincs joga, hogy bármilyen módon bántalmazza a kutyádat, ezt mondd is el neki, hogy ezért még fel is jelenthetnéd. Viszont azt is tudnod kell, hogy ő is feljelenthet téged az állandó zaj miatt.
Nekem is van kutyám, ezért tudom, hogy mindössze egy hét alatt(!) meg lehet őket tanítani, hogy ne ugassanak meg idegbeteg módjára mindenkit, aki csak elhalad az ajtónk előtt, hanem csak olyankor jelezzenek, ha valami szokatlan történik: valaki megáll az ajtónk előtt, kopog/cseneget, a rácsot rugdalja, stb. Ehhez persze neked kell foglalkozni a kutyával, magától nem tudja megérteni, hogy mit várnak tőle.
A szomszédod biztos felkapta a vizet. :D
csak esze sok nincs mert még jól fel is cukkolja.
Légycsapóval... :D
Ne haragudj jót röhögtem..
Kölcsönös tolerancia. Ő sem tette jól, hogy csapkodta a kutya orrát, de te is hibás vagy egy kicsit.
Napi sok órán át kutyaugatást hallgatni tényleg zavaró. Nekünk is volt ilyen szomszédunk, megbeszéltük vele normálisan, hogy éjszakára csináljon már valamit a kutyával, mert nem tudunk tőle aludni, nem tudom, mit csinált vele, elzárta, vagy valami, de megoldódott a probléma.
Meg kell beszélni vele normálisan.
Ha annyira zavaro lenne az a kutya, nem a 2 hazzal arrebb levo szomszedot zavarna leginkabb es nem csak o lenne az egyeduli, aki ennek jelet is adna! Mondd meg neki, ha meg egyszer csak megfordul a kiszeretkezett fejeben, hogy hozzaer a kutyadhoz, beszerzel egy harci ebet is, ami tobol leharapja a kezet, he benyul a keritesen.
De tudod mit?
Vegyel egy komodoi varanuszt. Az nem hangos, s egy karcolas a fogatol 8 oran belul halalhoz vezet. :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!