Az egyik osztálytársam (14/L) annyira boldog ember, hogy néha nem tudom, hogy tényleg százas e? (LENT)
Szerintem próbálja így kompenzálni a rossz dolgokat..
Ezzel vigyázni kell, ha nem engeded ki a valós érzéseid akkor azok előbb-utóbb föl fognak emészteni, és nem fogod jó helyen végezni.. :/
Igaza van az elsőnek. Szerintem sem kell annyira stresszelni. Kaptam egy 1est, oké..Jobb lesz attól, ha most elkezdek sírni, vagy idegeskedni miatta? Nem. Inkább mosolygok rajta egyet, következőre tanulok, és megírom 5ösre. Nem kell feleslegesen stresszelni.
Egy apró kérdés: fél 8 az mióta hajnal? :D Az már bőven reggel.
Nekem is volt olyan, hogy jót röhögtem, mert kaptam egy egyest. Na és? Az élet nem tovább, minek idegeskedjek.
Igaza van az osztálytársadnak, így kell élni!
Én is belekötnék abba a hajnali fél 8-ba. Lehet, hogy te még aludnál akkor, és még úgy érzed korán van, de attól az már vastagos reggel. 6-tól már reggel van, legalábbis nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!