Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nők miért feltételezik azt,...

Nők miért feltételezik azt, ha beszél hozzá egy férfi, akkor majd biztos fel akarja szedni?

Figyelt kérdés
Nem lehet normálisan nővel kommunikálni? Miért kell beleképzelni dolgokat, hogy majd biztos meg akarja dgni..
2016. nov. 4. 16:03
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Attól, hogy valaki nem vonzó számomra, és nem jönnék össze vele társként, még nem következik, hogy taszító kívül-belül. Ha taszító számomra valaki, akkor barátkozni sem barátkozok vele. A barátság egyik alapja, hogy jól kijövünk egymással, van közös érdeklődésünk, vannak dolgok, amikről hasonlóképp gondolkodunk, vagyis a személyiségünk nem taszító egymás számára, csak éppen lehet, hogy társként nem tudnánk egymást elképzelni együtt. Pl. vannak olyan jó ismerőseim, akikkel ez a személyiségbeli összhang megvan, de pl. ők dohányoznak, én pedig nem tudnék dohányzó emberrel együtt élni, mert a szervezetem érzékeny rá, szóval eszembe sem jut, hogy több legyen köztünk, jellemzően ők sem próbálkoznak.
2016. nov. 5. 22:27
 22/28 anonim ***** válasza:

Én pl. most ismerkedek egy lánnyal, aki kb. azt hiszi hogy mert közös az érdeklődésünk, és mert jól elbeszélgetünk "barátok" lehetnénk. Én természetesen nem csak sima barátságra vagyom, hanem többre. Ez az egyik ellenpélda, abban az esetben ha tetszik a lány.

Arra is van személyes tapasztalatom, hogy van egy lány akivel jól el szoktam beszélgetni, és egyikőnknek sem az álompárja a másik. Azonban ez a kapcsolat felületes, ideiglenes. Igazi, mély barátság nem alakulhat ki. Hiába vagyunk el jól, azért nem mert nem alakulhat ki barátság ellentétes nem közt. Ez azért is van igy, mert ha a másiknak lesz párja, akkor az ellentétes nemű barátkozásnak vége, vagy a párkapcsolatban féltékenykedés lesz... Ez az igazság többnyire. DE persze lehetnek nagy NAGY ritkán kivételek. A lányok Ezt másként látják, és összekeverik a barátságot a haversággal/ a másik ravasz kihasználásával.

2016. nov. 8. 23:30
 23/28 anonim ***** válasza:

A "másik ravasz kihasználása" lehet az is, hogy a nők nem akarnak mindenkivel kufircolni, akinek kukija van? Nekem gyerekkorom óta fiú a legjobb barátom, nem hagynám el senkiért. Neki menyasszonya van, olyan, mintha az öcsém lenne.

Léteznek intelligens emberek is.

2016. nov. 9. 00:39
 24/28 anonim ***** válasza:

"Ez azért is van igy, mert ha a másiknak lesz párja, akkor az ellentétes nemű barátkozásnak vége, vagy a párkapcsolatban féltékenykedés lesz..."

Srác vagyok, de rengeteg lány barátom van. Ahogy a srác barátaimnak is rengeteg lány barátja van. És valahogy senki csaja/pasija sem féltékeny. Az én barátnőm sem.

Oké, hogy te mindenkitől többet akarnál, de attól még az emberek többsége nem úgy működik mint te.

2016. nov. 9. 00:49
 25/28 anonim ***** válasza:

#23: Ne becsülj alá, én az átlag ember szemével látva írtam le a tényállást. Az oké, hogy te nagyon jól kijössz a sráccal, és valódi barátok vagytok, de majd a menyasszonyra leszek kíváncsi, hogy mennyire lesz féltékeny. Persze nem mutatja ki, de ezt az állandó lelki őrlődést nehezen fogja viselni, leget hogy a lelke mélyén nem veszi szívesen, hogy te ott vagy. És erről neked nem is ad jeleket, míg te éled életed, addig amaz gyűlöl. Sajnálom ha esetleg kivétel lenne az eseted a féltékenykedés alól, ha tévednék bocsánat, nem ítélkezhetek ebben az esetben, mivel nem ismerlek Benneteket személyesen, csak egy általános véleményt formálok.

#24: "rengeteg lány barátom van" Az embernek barátból általában nincs rengeteg. Mert a barátság egy mély testvérihez hasonló bennsőséges kötelék. Amiről te beszélsz az a haver vagy ismerős. Különben is én egy lányról beszéltem.

2016. nov. 16. 00:55
 26/28 anonim ***** válasza:
A menyasszonya is intelligens. Rajtam keresztül ismerkedtek meg. De ha neked jó elképzelni, hogy egy idegen nő féltékenykedik, tégy úgy.
2016. nov. 16. 02:25
 27/28 anonim ***** válasza:
#26: Ha rajtad keresztül ismerkedtek meg, akkor a nő hogy lehetne ismeretlen...
2016. dec. 23. 18:47
 28/28 anonim ***** válasza:
Vagy ahogy te írtad idegen
2016. dec. 23. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!