Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nők miért feltételezik azt,...

Nők miért feltételezik azt, ha beszél hozzá egy férfi, akkor majd biztos fel akarja szedni?

Figyelt kérdés
Nem lehet normálisan nővel kommunikálni? Miért kell beleképzelni dolgokat, hogy majd biztos meg akarja dgni..
2016. nov. 4. 16:03
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
71%
A magyar nők túlnyomó többsége távolságtartó és szorongó (a nyugati liberálisabb felfogású nőkkel ellentétben) ha egy idegen férfival kell kommunikálni, mert hátsó szándékot vélnek felfedezni a közeledésében. De az átlag magyar ember is alapvetően ilyen, ha valami baj történik (baleset, rosszullét), akkor gyorsan surranó pályán távozik, hogy még véletlenül se kelljen segíteni, tanúvallomást tenni és a drágának tartott idejét elfecsérelni. Az USA-ban vagy Spanyolországban, ha kedvesen leszólítasz egy nőt és van is témád, akkor egy nagyon jó barátság is kialakulhat röpke negyed óra alatt is (tapasztalat). Itt Mo.-n meg ha leszólítasz egy huszonéves lányt (direkt nem nőt írtam, mert ők még ridegebbek, például a 30 körüli korosztály), akkor egyből megy a szemforgatás, erőltetett köhögés, hebegés-habogás, majd a klasszikus "Bocsi, nem akarok ismerkedni, van barátom/élettársam, meg amúgy is most dolgom van, XY-al kell találkoznom stb.".
2016. nov. 4. 16:12
 2/28 anonim ***** válasza:
És aztán a teljesen átlagos baráti beszélgetések után kiderül, hogy mégis többet akart és megint csak a nő a rib.@nc, aki csak kihasználta a férfit.
2016. nov. 4. 16:18
 3/28 A kérdező kommentje:
Itt is már a baráti beszélgetés beleszövése megy a dologba. Sehol nem irtam hogy komolyabb dolgok, se azt hogy ismerkedés. Akkor szerinted az a normális h inkább menekülsz és nem beszélgetsz? hát ez tényleg nagyon jó felfogása dolgoknak..
2016. nov. 4. 16:26
 4/28 anonim ***** válasza:
Én bárkivel szívesen beszélgetek minden további nélkül, de észre lehet venni, ha valaki többet is akarna. Persze, nem mindenki ismeri fel jól ezeket a helyzeteket, van, aki már egy apróságba is többet lát, van, aki semmiből nem veszi a lapot. A többségnek alapvetően rossz a helyzetfelismerő képessége, az emberismerete, sőt, sokaknak az önismerete is.
2016. nov. 4. 16:30
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Én sosem menekültem. Mindig is örültem amikor egy jót elbeszélgettem valakivel. Akár teljesen ismeretlenekkel is, akiket akkor láttam elősször. De aztán, amikor pár hét sima baráti beszélgetés után azzal jöttek nekem, hogy ők velem akarják leélni az életüket én meg közöltem velük, hogy hát bocsi én nem így érzek, akkor én voltam a hibás, mert miért nem mondtam ezt mindjárt az elején, akkor nem pazarolták volna az idejüket velem. Meg hogy akkor miért voltam mindig olyan kedves, vagy miért is beszéltem egyáltalán velük, ha semmi komoly szándékom nem volt. És amikor ez már 3 alkalommal megtörtént, azt mondtam elég.
2016. nov. 4. 16:49
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

"Sehol nem irtam hogy komolyabb dolgok, se azt hogy ismerkedés. Akkor szerinted az a normális h inkább menekülsz és nem beszélgetsz?"

Szerintem igen. Mert ha nem barátkozás, akkor csak uncsizik, és velem akarja orvosolni? Milyen szinten megy a társalgás? És hol? Buszon?

- Hideg van ma.

- Ja.

2016. nov. 4. 17:04
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Meg azt is gondolom, hogy nénikkel, bácsikkal, akik baromi szívesen beszélgetnek, nem álltok le beszélni. Vagy más férfiakkal. Csak fiatal, vékony nőkkel.
2016. nov. 4. 17:06
 8/28 anonim ***** válasza:
95%

Ha egy egyedülálló(vagyis nincs vele másik nő ,család stb) férfi odamegy egy egyedülálló nőhöz leszólítani akkor 99% hogy szexet akar vagy kapcsolatot akar, vagy kirabolni ,lehúzni ,akarja.

Na most ha egyikre sem vevő az adott nő ,akkor mégis miért ne hajtsa el a lehető leghamarabb az illetőt? Ha folytatja a játékot a nő és kedves az idegennel,akkor azzal azt jelzi,hogy benne van a dologban.Aztán később sokkal nehezebb és fájdalmasabb elmondani ,hogy nem, csak kommunikatív kedvében volt de amúgy van barátja nem akar semmit a másiktól. A férfinek is sokkal jobb,ha az elején rövidre van zárva,és nem kell túráztatnia magát.

2016. nov. 4. 17:06
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy nő kedves egy férfival, miért feltételezik azt, hogy a nő többet szeretne a férfitől, mint barátság?

Szerintem ennek az lehet az oka, hogy manapság az emberek eléggé távolságtartóak. Nem kezdenek el csak úgy vadidegenekkel beszélgetni unaloműzés céljából, csak akkor, ha akarnak valamit (társat találni leginkább). Ha valaki kicsit is nyitottabb, érdeklődőbb, kedvesebb az átlagnál, rögtön feltételezik, hogy akar valamit, legyen az nő vagy férfi.

Én sem egy alkalommal futottam bele abba, hogy kedves voltam valakivel, érdeklődő, mert alapvetően ilyen a természetem, aztán kiderült, hogy a srác többet szeretne. És mikor megmondom, hogy foglalt vagyok, akkor kiakadnak, hogy "de akkor mégis miért beszélgetek férfiakkal, miért beszélgettem velük"?

2016. nov. 4. 17:36
 10/28 anonim ***** válasza:
0%

Mert buták. Több ok miatt is.

Egyrészt, általánosítanak. Ha pár pasi beszélgetett velük és akart valamit, akkor minden pasi olyan.

Másrészt, még általánosítani is buták. Ha 10 pasiból 5 akart tőlük valamit, akkor is úgy adják elő, hogy minden pasi akar tőlük valamit.

Igazából ez csak a lányok egy részére jellemző, akik szeretnek falat rakni maguk köré. Rengeteg lányt ismerek, akik ismerkednek fesztiválon, kocsmákban, de még a buszon is. Mert pl. unják, hogy órákon át ülnek és helyette beszélgetnek. Őket is olykor felakarják szedni, de valahogy sosem jutott még eszükbe, hogy mindenki ezt akarná. Mert valóban nem akarja ezt mindenki.

Nyugaton tényleg nyitottabbak az ismerkedésre a lányok. Képesek venni a jeleket, ha valaki többet akar és nyugodtan leállítani. Annál pedig értelmesebbek, mintsem azt gondolnák, hogy mindenki akar tőlük valamit. 2 lábbal állnak a földön.

2016. nov. 4. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!