Nők miért feltételezik azt, ha beszél hozzá egy férfi, akkor majd biztos fel akarja szedni?
Férfiként én a következőket tapasztaltam, gondolom: abból induljunk ki, hogy ha egy férfi leszólít egy nőt (bárhol akár buszon, suliban), akkor valami célzattal teszi ezt. Általában a cél az ismerkedés, a kapcsolatteremtés. Ezt ne baráti/haveri kapcsolatokra értsük, hanem komolyabb kapcsolatra. Én például ha bármi infót akarok szerezni az egyetemen, nem lánytól kérdezem, mert akkor rögtön az lenne hogy fel akarom szedni, vagy olyan lánytól kérdezek aki tetszik. , ha egy lány szimpatikus akkor megszólítom, beszédbe elegyedek vele. Nem azért beszélgetek egy lánnyal, mert most épp ilyen kedvem van, hanem azért , hogy megismerjem, és ha én is tetszem neki, akkor még akár szerelem is kialakulhat. Különben egyedülálló vagyok, és komoly barátnőt keresek. Ezt azért írom, Nehogy félreértés essék, és azt mondja valaki, hogy nőcsábász vagyok. Egyszerűen egy olyan lányra vágyom akivel megértjük egymást(persze nem csak a külső számít).
Illetve az is egy probléma, hogy azok a lányok akik nyitottabbak(nincs is ezzel baj, amig nem r**ancoskodnak) nem nagyon vannak tisztában azzal, hogy fiú es lány között NINCS barátság(ha valaki[általában lány] mégis azt mondja , hogy van, az ha feltenné azt a kérdést a drága barátjának, hogy érzel e valamit irántam, az esetek nagy részében azt a választ kapná, hogy igen, feltéve hogy a "barát" nem fél bevallani érzéseit) Egy fiú nem azért beszél egy lánnyal/ szólít meg egy lányt, mert egy jót szeretne beszélgetni, hanem azért mert szeretné, hogy a barátnője/egyéjszakás kalandja legyen.
És ha egy nő már rögtön komolyabbra gondol, jól teszi, mert az esetek nagy részében nem csak baráti beszélgetés a cél. Meg különben is, áradnak a rossz hírek, ilyen olyan erőszakoskodókról, tehát jobb félni mint megijedni. Ezzel a lányok / nők a normális, rendes komoly kapcsolatra vágyó férfiak/fiúk dolgát nehezítik meg. Próbáltam több szemszögből vizsgálni a dolgot. 18/F
Személyes megjegyzésem: Számomra az is dühítő, hogy a normálisabb lányoknak már mind van kapcsolata, úgy jön egyetemre... És hiába próbálkoztam eddig, mindenhol elutasítással találkoztam, pedig átlagosan nézek ki, viszonylag jo a humorom... Ez a végén már csak filozofálgatás 😁 a lényeget fenntiekben leírtam
"fiú es lány között NINCS barátság(ha valaki[általában lány] mégis azt mondja , hogy van, az ha feltenné azt a kérdést a drága barátjának, hogy érzel e valamit irántam, az esetek nagy részében azt a választ kapná, hogy igen, feltéve hogy a "barát" nem fél bevallani érzéseit) " - Van, csak te még nem tapasztaltad. Egy főiskolai ellenkező nemű csoporttársamnak pont én segítettem összejönni a most már házastársával, mert egyikük sem merte megtenni az első lépést, én pedig adtam pár jó tanácsot. Nekem sem voltak hátsó szándékaim meg neki sem. Meghívtak az esküvőjükre is. Persze a diploma óta nem tartjuk úgy a kapcsolatot, mindenkinek megvan a maga élete, de mondhatjuk azt, hogy az iskola ideje alatt jó barátok voltunk.
Nem vonzódik mindenki minden ellenkező neműhöz (akkor sem, ha heteroszexuális).
A haverságot ne keverjük össze a barátsággal. Szerintem olyan igazi barátság, mint mondjuk a legjobb barátnőm és köztem, sosem fog kialakulni sráccal. Mert ha tényleg annyira egy húron van két ember, rengeteget vannak együtt, egy idő után szinte törvényszerű, hogy az egyik elkezd többet érezni.
De kívánom, hogy egyszer én is megtapasztaljam, hogy van kivétel:)
Nőjünk már ki abból a korból, hogy férfi és nő közt nincs barátság. Ennek az égvilágon semmi alapja nincs, maximum szexuálisan vagy érzelmileg túlfűtött embereknél.
Rengeteg lány barátom van, akiktől sosem akartam többet és ők sem tőlem. Többségüknek pasija is van/volt. Most akkor mi biológiai csodák vagyunk? :D
Az érett gondolkodáshoz hozzátartozik, hogyha én nem vagyok képes valamire, attól még más képes lehet.
Olyankor van esetleg barátság ha mindkét fél annyira taszító a másik számára hogy kb bottal sem piszkálnák meg egymást,vagy túl nagy a korkülönbség.Esetleg saját nemükhöz vonzódnak,vagy teljesen asszexuálisok.
Minden egyéb esetben ha ivarérett nő és férfi "barátok" akkor az egyik fél titkon többet akar és csak a jelre vár vagy az alkalmas pillanatra, hogy végre üzekedhessenek.
Mindenki higgyen azt, amit akar, én megtapasztaltam a férfi-nő barátságot, mellesleg nem minden barátság életre szóló, de attól még barátság. Nem keverem a haversággal. Azzal az évfolyamtársammal sok dolgot meg tudtunk beszélni barátként, és nem tekintettünk egymásra potenciális partnerként. Nem arról van szó, hogy bármelyikünk is taszító lenne, csak szimplán más az ízlésünk partnerek terén. Ő a feleségével nagyon helyes összeillő párt alkotnak (már középiskolás korukban ismerték egymást, és azóta tetszettek egymásnak), én meg teljesen más típus vagyok, más típusú férfiakhoz vonzódom.
Mellesleg én nő létemre valamiért mindig jobban kijöttem a másik nemmel, szakma is olyan érdekelt és olyan területre mentem továbbtanulni, ahol a férfiak vannak többségben. A nőkkel nem mindig találom a közös hangot, gyerekként is inkább fiúsabb kislány voltam, a fiúsabb játékok érdekeltek. Erre még ráerősített, hogy öcsém van. Plusz a pasi ismerőseim sokkal hasznosabb segítőim voltak társkeresés, imserkedés terén, mint a "barátnők".
"Olyankor van esetleg barátság ha mindkét fél annyira taszító a másik számára hogy kb bottal sem piszkálnák meg egymást" Pont ezt írtam kivételnek ,többek közt.
De ha kicsit is tetszik a másik akkor az már nem barátság..akkor kezdődik a titokban epekedés ,meg a barátság extrákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!