Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Komolyan ha egy férfi van...

Laci911 kérdése:

Komolyan ha egy férfi van stylusa tud öltözköni akkor mert nézik vagy miért feltételezik, hogy b űzi?

Figyelt kérdés
Ez szerintem egy undorító dolog .

2012. okt. 29. 22:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
20%
Nem mindegy, hogy van stílusa vagy csak a divatot követi... a kettő nem ugyanaz. És a kérdésedre válaszolva.. az olyan pasik nézik le őket, akiknek ritka ótvar stílusuk van :D 20L
2012. okt. 29. 22:45
 2/11 A kérdező kommentje:
Ja de én n szájb?l hallottam.....
2012. okt. 29. 22:46
 3/11 rémuralom ***** válasza:
Mert amikor mi felnőttünk (most ezt úgy mondom, mintha az olyan régen lett volna), akkor "hideg" fiúk még nem öltöztek úgy, mint a lányok.
2012. okt. 29. 22:48
 4/11 anonim ***** válasza:

Egy rózsaszín pólós, feszes farmert viselő férfiről nekem is negatív gondolatok jutnak eszembe.

Az én megjelenésem ellentétes az ilyen, "modern" formájúval, amit az előbb leírtam, ez igaz.

2012. okt. 29. 22:51
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Előbb tanulj meg magyarul, utána visszatérünk a kérdésedre.
2012. okt. 29. 22:52
 6/11 anonim ***** válasza:
48%

Van sok elmaradott nő, akik még mindig ott tartanak, hogy egy pasi csak úgy jó ahogy épp lemászott a fáról, szőrösen, szakadtan, nagyokat fingva... ezt látták apáiktól, ez náluk a férfi sablon. Ha meglátnak egy szépen borotvált, jól felöltözött, beállított hajú pasit az anyáikra emlékezteti őket.

Én alapból már azt sem értem miért lett a b*zi szó egy negatív jelző, mert bármelyik b*zi srác akit ismerek egy jófej, kulturált, okos, tanult, rendes, udvarias ember, legtöbbjük jól is néz ki. Hogyan negatív ez? Ha pasi lennék, örülnék ha ilyennek néznek...

2012. okt. 30. 00:28
 7/11 anonim ***** válasza:
49%

Nem értem én sem miért jobb egy szőrös sörszagú "macsó" egy divatosan felöltözött, kulturáltan kinéző pasinál.

Az hogy milyen színű a pólója vagy le van e borotválva nem jelent semmit... illetve nekem azt jelenti hogy szívesebben vagyok vele mint egy kevésbé igényessel.

Ismerek olyan pasit aki rózsaszín pólóban is férfias....mert a férfiasság nem ezen múlik, és olyat is aki sötét öltönyben is kislánynak hat....

(Mellékesen nekem tetszik a lila meg a rózsaszín póló a srácokon...és nem kislány vagyok már :))

27L

2012. okt. 30. 08:40
 8/11 anonim ***** válasza:
Mert úgy tűnik hogy a nem b űzik nem tudnak írni helyesen, ez a szomorú tényállás
2012. okt. 30. 09:42
 9/11 anonim ***** válasza:

Egyetértek veled. Mondjuk ritka az olyan férfi, aki tényleg stílusosan öltözködik. De én sem értem, miért van ez.

16L

2012. okt. 30. 09:53
 10/11 anonim ***** válasza:
Csajok! Most komolyan, szerintetek csak ez a két véglet létezik? Szőrös, igénytelen, büdös vagy borotvált lábú, metroszexuális, szépfiú? Olyan nincs, hogy valaki férfias, igényes, ápolt, divatosan öltözködik, ugyanakkor nem hord bzis ruhákat? Mert én ilyen vagyok és mégis sok lánynak bejövök...
2012. okt. 30. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!