Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfi- és nőgyűlölők! Miért...

Férfi- és nőgyűlölők! Miért alakult ki bennetek ez a gyűlölet? és minden férfira/nőre vonatkozik? Ha netán találtok egy kivételt, aki belétek szeret, es szerintetek s rendes, elkülditek, vagy megpróbáljátok vele?

Figyelt kérdés
2016. nov. 2. 21:45
 1/6 Sunshinedoll ***** válasza:
92%
Persze, hogy megpróbálják, a sorozatgyilkosoknak is vannak - ÉLŐ- barátai :D
2016. nov. 2. 22:32
 2/6 anonim ***** válasza:
24%

Én nem gyűlölöm a nőket, de lenézem őket.

Max idővel kivívhatja a tiszteletem, de ez ritka.

Szerintem nem kell túlmagyarázni:

Egoisták, kétszínűek, álszentek és hatalmas mártírok. Jah és szeretik másra tolni a felelősséget.

Nem utolsó sorban pedig igénytelenek és felszínesek.

2016. nov. 3. 08:24
 3/6 anonim ***** válasza:
41%
Aki szerintem rendes, arról előbb utóbb kiderül hogy nem tiszta.. mégis csak húzódik a háttérbe az ő erkölcstelensége. Miért alakult ki? azért mert sorra legalább is én, azt tapasztalom hogy nők nagy része fennhordja az orrát, és mintha azt várnák el hogy valami tökéletes leszólitással képeségekkel menjek oda és szedjem fel őket mint férfi.. Az meg már nekem nem tetszik, én meg nem fogok részesülni olyan dologban ami távol áll tőlem. ergo nem fogom magamat megalázni, nem csinálok magamból szórakoztató bohócot, nem csinálok úgy semmit hogy a végén kiröhögést és Jaj én csak barátilag gondoltam, dolog legyen belőle. Miért utálom? azért mert ezt a viselkedést látom nők úgy 90%ról, hogy ők mint a kis álszentek, felhőtlen életet élnek, és egy közeledést támadásnak vesznek. Ha meg komoly kapcsolatot szeretne az ember, akkor ők inkább választják az éljünk a mának elvet. S akinek nagyobb a farka azzal állnak szóba.
2016. nov. 3. 12:06
 4/6 anonim ***** válasza:
39%

Nem vagyok nőgyűlölő. Vannak nő barátaim, normálisan együtt dolgozok nőkkel és jelenleg is van barátnőm. De tény, hogy a nőkből eléggé kiábrándultam.

Az általam ismert nők nagy része egyszerűen buta vagy szimplán ösztönlény. Ahol laktam, rengeteg válás volt. Az esetek 90%-ában a nő lépett le egy pénzesebb férfival. Rengeteg válásnál láttam, hogy a nők eszközként használták a gyereket a tárgyaláson, míg férfinál alig. Mindegyiküknél azt láttam, hogy folyamatosan áldozatnak próbálták magukat előadni, még ha egy dologról ők is tehettek.

Értelmes vitát alig pár lánytól tapasztaltam. Általában szimplán hisztiztek.

Sokszor hallottam, hogy a pasik érzéketlenebbek, a nők meg érzékenyek. Ehhez képest sokkal több férfitól láttam őszinte szerelmet és érzelmeket, sokkal több férfit láttam őszintén sírni, szenvedni, kapcsolatért dolgozni, mint nőt. Szinte az összes női ismerősömnél kibukott, hogy valami nem okés kapcsolat szempontjából. Mindegyikük felszínes dolog miatt jött összes a pasijukkal, normális kapcsolatban palira vették a srácokat, ha meg verték őket, istenítették őket. Álomországban él rengeteg nő.

És lehet mondani, hogy általánosítok és csúnya dolog, de engem elgondolkodtat a helyzet. Ezt tapasztalom, egyre több idős ért egyet velem, globális probléma lett a férfiak kiábrándultsága és eközben női oldalról azt vágják csak az ember fejéhez, hogy fúj nőgyűlölő, ha akárcsak néhány nőről is rosszat ír valaki.

Ha valakivel kialakul valami, akkor nem küldöm el, csak fenntartásokkal fogadom a dolgot. 10-ből 9 lánynál utólag kiderült, hogy jól is tettem a dolgot.

2016. nov. 3. 21:00
 5/6 anonim ***** válasza:
71%

"Én nem gyűlölöm a nőket, de lenézem őket.

Max idővel kivívhatja a tiszteletem, de ez ritka.

Szerintem nem kell túlmagyarázni:

Egoisták, kétszínűek, álszentek és hatalmas mártírok. Jah és szeretik másra tolni a felelősséget.

Nem utolsó sorban pedig igénytelenek és felszínesek"

Hm, ezt édesanyád szemébe is mondanád?

2017. máj. 23. 23:00
 6/6 anonim ***** válasza:
60%

#5: Ugyan nem én vagyok az a válaszoló, de reagálnék: Igen, a szemébe mondanám, mivel minden egyes szava igaz a bemásolt szövegnek.

Egy pénzesebb hapsival félrelépett, hogy neki jobb legyen. Az illető persze nem hagyta ott a feleségét, nem akart komolyat. Évekig csalta apámat. Aztán jött a válás, előadta a mártírt, amit azóta is hangoztat és az egész család életét elrontotta. Attól, hogy megszült, még egoista, kétszínű, álszent és mártír.

2017. máj. 24. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!