Hány ember törölné a facebook fiókját, ha megszűnne a lájk gomb? A tagok 50%-a, vagy több?
Figyelt kérdés
2016. nov. 4. 10:13
1/20 A kérdező kommentje:
Egy hónapja töröltem a facebook regisztrációmat.Tudom,hogy vannak akiket ez éltet,hogy lájkolva legyenek,de vajon hányan maradnának,ha ez megszűnne ?
2016. nov. 4. 10:16
2/20 A kérdező kommentje:
Százalék arányban szeretném látni a nézőpontjaitokat,és indoklások is érdekelnek,hogy XX % ezért és ezért...
2016. nov. 4. 10:17
3/20 anonim válasza:
Én nem a lájkok miatt vagyok fent, hanem hogy tartsam a kapcsolatot azokkal akik már külföldön vannak vagy éppen távol.
4/20 A kérdező kommentje:
Nem a kérdésre válaszoltál.Nem az a kérdés hogy ki miért tag a facebookon.
2016. nov. 4. 10:28
5/20 anonim válasza:
Én sem a lájkok miatt vagyok fent, egyeltalán nem szoktam felrakni képet, csak néha néha megváltoztatom a profilomat, és megosztok dolgokat amiket fontosnak találok. Nekem is a távoli rokonaim/barátaim/ismerőseim miatt lett facebookom és hogy hamarabb informálódjak bizonyos dolgokról. Szóval ha nem lenne like gomb sem szűnne meg az oldalam
6/20 anonim válasza:
Előző vagyok. Hogy kiegészítsem a választ. Szerintem jóval kevesebb mint 50% töröltetné csak magát
7/20 A kérdező kommentje:
Egy százalék számot szeretnék olvasni a válaszolók közt,hogy szerintem ennyi % törölné magát.És ha van indoklása akkor meg is indokolhatja ész érvekkel,hogy szerinte miért annyi százalék...
2016. nov. 4. 10:46
8/20 anonim válasza:
Nem vagyok kutató hogy megmondjam hány %, szerintem nem is tudjuk pontosan erre a választ. Mindenki máshogy érzi.
És igen, én sem a lájkok miatt járok fel.
9/20 anonim válasza:
Akkpr a hozzászólások közt lenne valami nemzetközi egyezményes jel... pl lol ozna megnint boldog boldogtalan... én örülök, hogy most inkább a like van köztudatban engem halálra idegesítettel a lol-ozók.
10/20 anonim válasza:
Sztem max. 50%. Sztem azért a többség még mindig a kapcsolattartás miatt van fenn, hogy megnézze, ki mit csinál, írjanak nekik, kövessék a kedvenc énekeseiket stb. Persze, van, aki rinyálna a gomb megszűnése miatt, de kevés az a degenerált, aki csak ezért kilépne. Főleg ha már megvan a "rajongótábora", aki ha nem is "lájkol", de odaírja, hogy hű, de tuti vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!