Hány ember törölné a facebook fiókját, ha megszűnne a lájk gomb? A tagok 50%-a, vagy több?
Figyelt kérdés
2016. nov. 4. 10:13
11/20 A kérdező kommentje:
8# 9# válaszolók.Tudósok nem vagytok ,de tippel azért tudtok nem ? Szerintem mindenkinek van ,vagy volt olyan ismerőse akiről tudta hogy a lájkok számára megyen rá.Ezt a százalék arányt szeretném behatárolni.Több olyan írást nem akarok olvasni,hogy én ezért vagyok tag meg azért.Én most is tudom tartani a kapcsolatot Skypon,és e-mailben facebook nélkül.
2016. nov. 4. 11:05
12/20 anonim válasza:
30 éves vagyok, láttam az összes közösségi oldalt a facebook előtt, fent voltam rengeteg fórumon mindenhol... ne aggódj, leleményesek az emberek, ha lájk nem lenne, pillanatok alatt kitalálnának valami más jelzést, amivel tömeget tudják a tetszésüket kifejezni...
13/20 A kérdező kommentje:
Drága jó Istenem ! Van egy 20éves keresztlányom aki a tükörben fényképezgeti magát,és azt figyeli hogy hányan lájkolják...Az olyan emberek akik ugyanígy gondolkodnak mint ő,és nem érdekli az emberi kapcsolattartás na ők hányan vannak ?! Ez érdekel engem ! Ezeknek az embereknek a százaléka 50% alatt vagy felett vannak ?! Vagy írja valaki azt hogy szerinte a 80% a azért tag az embereknek hogy lájkolják őket...
2016. nov. 4. 11:12
14/20 anonim válasza:
Nem a "Lájk" gomb miatt vagyok fent a Facebookon. :-)
15/20 anonim válasza:
Függ melyik lájkoló ember típusról beszélsz.
16/20 anonim válasza:
Nem nehéz a kérdésed pusztán te sem tudod mit kérdezel... elősször azt kérdezted, hányan törölnék magukat a like gomb nélkül, most meg már azt, hány embernek az élete függ attól hányan likeolják... ahoz meg túl sötét vagy, hogy felfogd a válaszom...
17/20 anonim válasza:
Ja és a keresztlányodat nagyon is érdekli a kapcsolattartás, csupán az ő generációja már javarészt a virtuális térben tartja a kapcsolatot, melletted meg kezd elmenni a világ...
18/20 anonim válasza:
Szerintem inkább azok tűnnének el/szűnnének meg, akiknek/amiknek a Lájk gomb valami pluszt jelent, pl. cégek, humor oldalak, a Lájk gombos szavazós játékok. Az átlag felhasználók megvannak Lájk gomb nélkül is. Én így tartom a kapcsolatot több ismerősömmel, családtagokkal, és mellesleg nem tudnám megjegyezni a születésnapokat, mert annyi más dologra is figyelni kell, szóval jó, hogy jelez az oldal, hogy éppen van egy szülinapos ismerősöm. Facebook előtt a magamén kívül egy kezemen meg tudom számolni, hány embernek tudtam fejből a születésnapját, pedig nem vagyok egy szenilis vénasszony, csak ennél fontosabb információkat is számon kell tartanom a mindennapokban.
19/20 anonim válasza:
Tele van az az oldal értelmetlen funkciókkal, bejegyzésekkel.
Hülyeségnek tartom az idővonalat, a lájkolást, a reakciókat, a profilképet, és a megosztást.
Pár dologban viszont hasznos, pl. egy egyetemi szakon a fontos információk terjesztésére.
20/20 anonim válasza:
Látom, nem bírta ki valamelyik fészbuk buz... őőő, bolond, és nyomkodta a piros kezet...
Ha meg az a probléma, hogy nem a kérdésre válaszoltam, az azért van, mert csak a saját nevemben tudok nyilatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!