Aki nem akar gyereket mi a célja?
40 vagyok és szintén nem akarok gyereket.
-Az egyik szempont amit 2-vel előttem leírtak. Csak magamra számíthatók. Nem vagyok milliomos és ha lenne egy gyerekem, nem tudnám a munkám végezni, ami egyenes út lenne az éhhalálhoz. Több műszak, hétvégén is dolgozom, néha bele is feledkezek a munkába, szeretem csinálni.
-Nem érzem magam anya típusnak. Nem köt le ez a fajta "meló" és nem is hiányzik ez a szerep.
-Életem során sosem találkoztam olyannal kapcsolati szinten, aki szeretett volna velem közösen gyereket nevelni.
Közelebbi céljaim: Félre tenni annyit, hogy a lakást-ahol élek- valamennyire felújítsam, mert katasztrófális állapotok vannak. Ha ez összejön, akkor félre tenni valamennyit, hogy ne kelljen hitelért kuncsorognom, ha bármi történik. Nem milliókra gondolok! Ha ez is meglesz, szívesen tanulnék még nyelvet, járnék képzésre/tanfolyamra, sportolnék többet mint most. Túrázni is mennék (ennek is van anyagi és szabad idős vonzata is, amit jelenleg nem tehetek meg)Vállalnék önkéntes munkát állatokkal kapcsolatban.
Biztos lenne még más teendő is, majd az élet eldönti a folytatást.
Az a célom, hogy otthon nyugodtan, békében és csendben tudja létezni végre.
Ennyi.
(egyébként van egy munkám, amit imádok, és társadalmileg is hasznos, privátban leírhatom, mi az. Ezen kívül vannak barátaim, családosok is, szeretem a gyerekeiket is, attól, hogy nekem nem kell, még nem vagyok gyerekgyűlölő. Szeretek írni, olvasni, zenét hallgatni, filmezni, szeretem, hogy senki nincs rajtam kívül a lakásban, nem hallja, hogy mit csinálok, nem idegesít senki és én se idegesítek senkit a furcsa szokásaimmal, és nagyon, de nagyon, de mindennél jobban szeretek hétvégenként délig aludni :P)
Amúgy mindannyian, akár szültünk, akár nem, annyira porbafingó kis senkiháziak vagyunk, hogy lényegtelen, mit hagyunk hátra a világban. Ti emlékeztek a déd- vagy az üknagyitokra? Na, ennyi, száz év se kell, hogy elfelejtsenek titeket. De ha a családotok meg is őriz emlékezetében, az is ki a francot érdekel? A másik meg, hogy miért hiszi minden egyszeri földi halandó (akiből jelen pillanatban 7.5 milliárd van, just sayin'), hogy az ő génkészlete (amiből a kölyök 50%-ot örököl, az unoka 25-öt, a dédunoka már gyakorlatilag elenyésző részben tartalmazza a te génjeidet, amiket oly büszkén adtál tovább... mondom, 100 év se kell neki), szóval miért hiszik azt emberek, hogy az ő génkészletük annyira különleges és fontos, hogy muszáj továbbadni, és ők maguk is annyira különlegesek és fontosak, hogy itt kell valamit hagyni az utókornak, amit, 100 évbe se telik, és úgyis elfeljtenek.
Kovács Pisták meg Kis Jánosok vagyunk, emberek, egyikünk se egy Stephen Hawking :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!