Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki nem akar gyereket mi a célja?

Aki nem akar gyereket mi a célja?

Figyelt kérdés
ez nem provokativ kérdés legjobb barátnőm soha nem akar gyereket,és ez engem nem zavar(nekem van egy 2 éves fiam),csaka gondolkodásmódra ennék kiváncsi.pl.én biztos utazgatásokra gyüjtenék,könyveket irnék,de nem tudom elképzelni hogy csak férjemmel legyek kettesben és igy öregedjünk meg,két év elég volt a nyugis beszlgetésekre,sokat buliztunk haverokkal is,és most be akarom mutatni a gyerekemnek a világot,nélküle már egy strand is unalmas lenne,és nincs elképzelésem hogy aki soha nem akar gyereket mik a tervei és célja az életben,mert erről barátnőm se beszél..csak ötletekre lennék kiváncsi.persze az teljesen más kategória akinek sajns nem lehet :(..de szereném ha ők is elmesélnék,hogyan élik az életüket és mivel kötik le magukat igy gyerek nélkül...köszönöm.
2016. aug. 27. 15:33
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
34%

HAJJAJ de felkorbácsoltam a kedélyeket :D

én az önző szót nem pejoratív értelemben használtam.

és nem szólom le azokat az embereket akik nem vállanak gyereket szó sincs róla.Nekem mindegy :D én csak magamból indultam ki a véleményem .Csak néha elgondolkozok h mi lenne velem ha a szüleim úgy gondolkodtak vna h csak magukkal törődnek (ismételten nem pejoratívan értem) akkor én nem lennék.Szerintem az élet és az életben rejlő lehetőségek csodálatosak és végtelenek és ezt nem akarom csak magaménak tudni,hanem meg akarom osztani a gyermekemmel is.

2016. aug. 27. 16:01
 12/35 anonim ***** válasza:
59%

# 10

Ehhez képest fullon vannak az öregotthonok, ahol nincsenek ott meg állandóan megy az ugatás, öregekkel, fiatalabbakkal egyformán...

Az embereknek miért nem tűnik fel az, hogy az agyonerőltetett családmodell, és az állam modell a munkával meg a munkahelyekkel..

NEM MŰKÖDIK, Mert Mindenki rühelli.

Legszivesebben mindenki gladiátortestű harcos lenne, és zűzekből, gyereklányokból álló háremet tartana, a nők nagyrésze is bszna orba szájba mint a nyulak amíg csak bírnának.

És az erősebb megölné a gyengébbet.

Nem is lenne 7 milliárd pondró a bolygón..

A civilizáció el van baszva, és a természet ellen van!

2016. aug. 27. 16:04
 13/35 anonim ***** válasza:
66%

CSAK én úgy gondolom,h a saját magunkkal való foglalkozást meg lehet élni szülőként és anélkül is ,viszont a szülői szerepet csak gyerekvállalással.

tehát te bejárhatod a világot,és élheted az életed csinálhatsz amit akarsz AZTÁN meg gyereket vállalsz.

ennyi

2016. aug. 27. 16:05
 14/35 anonim ***** válasza:
80%

#11 örülök neked, hogy te így vélekedsz az életedről. Én meg 3x adnék hálát ha nem születtem volna meg, mert egyáltalán nem tetszik az élet.. legalábbis ez a f*s amit a társadalom, meg a többség életnek mer nevezni.

Szóval míg az utódomnak képtelen vagyok jobb és szebb jövőt biztosítani, addig felesleges gyereket vállalnom és nem is fogok!

2016. aug. 27. 16:05
 15/35 anonim ***** válasza:
51%

Ezek szerint mégis zavar téged, hogy a barátnőd nem akar gyereket, hiszen kiírtad ide a kérdést. Fel nem tudom fogni, miért zavar más embereket, illetve mi a fene közük van ahhoz, ha valaki nem akar gyereket.

Én sem akarok gyereket. Amióta az eszemet tudom és vissza tudok emlékezni egészen pici gyerekkoromra, mindig is természetes volt számomra, hogy nekem nem lesz gyerekem. Soha egyetlen percre sem éreztem ilyen jellegű vágyat. Azt, hogy ez az emberek többsége szerint nem normális, csak fiatal felnőttként tudtam meg, és nem is értettem, fel sem tudtam fogni.

Egyébként nem értem a kérdésedet. Azt írod, hogy ha nem lenne gyereked, akkor te utazásokra gyűjtenél, könyvet írnál. Miért nem teszed? Rengeteg ember teszi ezt, akinek vannak gyerekei. Ugyanakkor akinek nincs, az nem feltétlenül kőgazdag.

Nem tudod elképzelni, hogy a férjeddel legyél kettesben? Elég gáz. Akkor nagy baj van a kapcsolatotokkal. Én 2 éve vagyok együtt a férjemmel, és elszomorít, hogy ilyen későn találtunk egymásra (én 31, ő 41 évesen) és sokkal kevesebbet lehetünk már együtt, mint olyan párok, akik mondjuk 20 évesen jöttek össze. Soha fel nem merülne bennem, hogy unom vagy nem akarok kettesben lenni vele...jézus. Másik pasit kéne keresned. Csak azért mentél hozzá, hogy legyen kinek szülni? Tessék, itt az eredmény. De ez nem a gyereket nem akarók hibája...

Hogy mik a tervek és a célok? Szeretnék élvezetes életet élni, szerelemben, szeretetben, nyugalomban. Kiteljesedni a hivatásomban, amit imádok. Az ki a fenét érdekel, hogy mi lesz, ha meghalok? Ha lesz akkor bármim, amit örökölni lehet, majd ráhagyom valamelyik rokonomra, vagy egy kutyamenhelyre. Pont leszarom, mi lesz akkor, amikor már úgysem élek.

Mivel kötöm le magam gyerek nélkül? Tisztelettel kérdezem, TE mivel kötötted le magad, amíg nem volt gyereked? Vagy végigmalmoztál 20-25 évet, amíg végre szülhettél? SZÁNALMAS!!! Ember vagy te egyáltalán,vagy egy robot??? A gyereknél unalmasabb, idegőrlőbb dolgot elképzelni sem tudok. Néhányszor vigyáztam rokon gyerekekre, majd megzakkantam az alatt a pár óra alatt is. Hogy bírják ezt az emberek? Én erre nem pazarolnám az időm! Hiszen így is olyan kevés az idő! Csak töredékére jut annak, amit csinálni szeretnék. Még hogy mivel kötöm le magam! Hát unatkozni sosem szoktam, azt sem tudom, mi az!

A többi hozzászólónak:

Írja itt valaki, hogy ki "méltó" arra, hogy ne legyen gyereke.

Mi a f.ról hadoválsz te, birka?

Ki a fene vagy te, azonkívül, hogy egy senki, egy nímand, hogy te akarod megmondani, hogy ki mit tehet meg?

Fel tudnálak rúgni, mint a büdösbogarat!

Tudod, hogy mit mondok? TI NEM VAGYTOK MÉLTÓK szaporodni, mert mit adtok ti a világnak? Buta, birka, ronda kölköket, akik a ti génjeiteket örökítik tovább!De kérdem én, kinek kell ez?

A világ tök jól elvan a selejtes génjeitek nélkül!

ENNYI!

Egyébként meg nyakunkon a 3. világháború, komoly szellemi fogyatékosságra vall, ha valaki épp most kezd el szülni!

2016. aug. 27. 16:07
 16/35 anonim ***** válasza:
83%

# 13

Dehogy vállalok, két élet is kevés lenne, és azért sem válallok, mert én sem akarok a civilizált világ szabályaihoz tartozni, csak amennyire muszáj.

2016. aug. 27. 16:08
 17/35 anonim ***** válasza:
33%
Nem nőt fel hozzá.
2016. aug. 27. 16:08
 18/35 anonim ***** válasza:
55%
Ketten is vagyunk 47% on :D
2016. aug. 27. 16:10
 19/35 anonim ***** válasza:
45%

Én sem akarok gyereket, már eldöntöttem (12 éves vagyok)

Nekem lovam lesz (ha lesz rá pénzem), majdnem ugyan annyiba kerül az eltartása mint egy gyereknek, szerintem ezerszer aranyosabbak az embereknél, és ők is sok törődést igényelnek. Szerintem több értelme van annak, ha valakinek lova van, én nem nagyon szeretem az egyfolytában síró gyerekeket.

2016. aug. 27. 16:12
 20/35 anonim ***** válasza:
73%

# 8/

Tudod én meg erre azt mondom, ha meg gyerekezel, meg babázol, meg szülő vagy akkor más élményekről kell lemondanod.

Nem élhetünk meg mindent, erre írtam hogy 2 élet is kevés lenne!

És innentől érdemes elgondolkodni, hogy egyáltalán irányítasz e bármit is az életedben, vagy bárki más akár.

Semmit, vagy csak azt hiszed!

2016. aug. 27. 16:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!