Lányoknál honnan ered ez a mentalitás?
Figyelt kérdés
Ha akarsz valamit gyere és mássz rám, teperj értem. Honnan ered ez a lenéző mentalitás? Ez miért kezdeményezés náluk?2016. aug. 26. 21:33
21/23 donmogyoróscsirke válasza:
Ez az önerős dolog hogy jött? Senki ne kezdjen személyeskedni meg ilyenek. Lehet nyugodtan, tiszta szavakkal is beszélni, ezért is nem értem a kiakadásokat. Mi férfiak igen is udvarolunk / udvarolnánk, de maga az egész téma arról szól, hogy egyre kevesebb az olyan nő, akiért tényleg érdemes. Hölgyek, semmilyen állatnak nem vagytok nézve, nyilván a hasonlatokat nem azért használja az ember..
22/23 anonim válasza:
A kérdezőt se nagyon lehet megérteni.Egyszer azt kérdezi,hogy miért kell értük teperni,aztán meg hogy miért kezdeményezés ez náluk?Utána meg azzal jön,hogy miért hiszik magukat Istenkirálynőnek.
Mondom.A könnyűvérű,értéktelen lányokat egy férfi arra használja,amire kell.Egy erős,talpraesett nő nem engedi hogy ezt megtegyék vele,ilyenkor a férfit megállítja a vágyaival együtt és a férfi inkább udvarol.
23/23 donmogyoróscsirke válasza:
#előttem szóló , és ez így is van rendjén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!