Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányoknál honnan ered ez a...

Lányoknál honnan ered ez a mentalitás?

Figyelt kérdés
Ha akarsz valamit gyere és mássz rám, teperj értem. Honnan ered ez a lenéző mentalitás? Ez miért kezdeményezés náluk?
2016. aug. 26. 21:33
1 2 3
 1/23 donmogyoróscsirke ***** válasza:
Ha jól értem arra gondolsz hogy azt várja hogy cselekedj ha akarsz valamit tőle, persze nem mindegy ezt hogyan közlik. Bár bevallom így este meló után nem értem melyik részét találod lenézőnek, fejtsd ki!
2016. aug. 26. 21:38
 2/23 anonim ***** válasza:
Ebbe mi a lenéző? Te adsz, ők nyelik!
2016. aug. 26. 21:39
 3/23 anonim ***** válasza:
Alul vagy felül, ahol akarák...
2016. aug. 26. 21:40
 4/23 anonim ***** válasza:
Nem értem. Most azt akarják, hogy mássz rájuk vagy hogy teperj értük? Most akkor engedik vagy nem?
2016. aug. 26. 21:45
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezt próbáld érthetőbben megfogalmazni.
2016. aug. 26. 21:46
 6/23 A kérdező kommentje:
Nem is az hogy lenéző. Miért gondolják azt hogy nekik semmit nem kell csinálni?
2016. aug. 26. 21:48
 7/23 donmogyoróscsirke ***** válasza:
80%
A férfi a vadász, a nő pedig kell a legértékesebb préda, ha nagyfater szavaival akarok élni. Amire te gondolsz, és egyetértünk, hogy manapság nagyon sok nő hiszi azt, hogy csak úgy alapjáraton ő egy istenkirálynő, és neked ki kell találnod minden gondolatát. Egészségesen ez úgy működne, hogy lenne egy olyan tartása és természete a nőszemélynek, amiért egyáltalán érdemes lenne kezdeményezni nála. De nagyon sokan már ennél elvéreznek...
2016. aug. 26. 21:52
 8/23 A kérdező kommentje:
Kérdés az, miért hiszik magukat Istenkirálynőnek, hogy nekik áll minden?
2016. aug. 26. 21:55
 9/23 anonim ***** válasza:
95%
Ha meg csinálnak valamit, akkor túl könnyen adják magukat, nem tudják kivárni, hogy a férfi tegyen meg valamit. Ajj, semmi sem jó nektek.
2016. aug. 26. 21:56
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez miért lenne lenéző mentalitás?

Ha nem vagy képes érte tenni, hogy a tiéd legyen, akkor mégis miért lenne veled? Ahhoz, hogy egy kapcsolat jól működjön keményen meg kell dolgozni érte.

Na persze ha instant partnert keresel, akkor más a helyzet.

2016. aug. 26. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!