Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányoknál honnan ered ez a...

Lányoknál honnan ered ez a mentalitás?

Figyelt kérdés
Ha akarsz valamit gyere és mássz rám, teperj értem. Honnan ered ez a lenéző mentalitás? Ez miért kezdeményezés náluk?
2016. aug. 26. 21:33
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Találjam ki a gondolatait?
2016. aug. 26. 22:03
 12/23 anonim ***** válasza:
És ő találja ki a te gondolataid? :S
2016. aug. 26. 22:05
 13/23 A kérdező kommentje:
Ez olyan mintha én lobogtatnám a farkam, és ez ÉN szerintem kezdeményezés, ami nállam annyit jelent hogy akadj rá vagy egy utolsó senkiházi balfsz vagy. Igen ám csak elsőre egy ilyen megnyilvvánulásra az jön le az embernek hogy kattant pedo perverz barom. Nők is kb így fogják fel az egész dolgot.
2016. aug. 26. 22:06
 14/23 donmogyoróscsirke ***** válasza:
26%
Na mielőtt az évszázados vita ide is áttelepülne tisztázzunk egy-két dolgot. Mi férfiak, szeretünk küzdeni a nőkért, szeretjük azt a "dicsőséget" hogy: igen, végre az enyém vagy. De amilyen nőkkel manapság összehoz az élet, esküszöm elgondolkodtam hogy egy háziállattal jobban járok, mint társaság a mindennapjaimra.. Mielőtt a támadások hada folytatódna, a kérdező és én is arra gondolunk most, hogy olyan nőért nem küzdünk, és vagy teszünk felesleges időpocsékoló dolgokat, aki csak játszani tudja a bálkirálynőt, miközben semmi nincs a kép mögött. Hiába a küzdő férfi, kell hogy legyen egy "értékes" "fogadó" aki kicsit nehezen adja magát, de közben normális jeleket küld, nincs agyon elszállva magától a semmire, de van tartása- rövidre fogva, egy olyan nő, aki nem csak megjátssza hogy érték, értékes, egy olyan személy aki mellett a legkeményebb lelkületű férfi is szívesen ébredne, hanem mindenféle kifigurázott cicoma és színjáték nélkül, már-már a természetével, a nőies "erejével" vadászatra hívja az arra érdemest.
2016. aug. 26. 22:11
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

Gondolom az elmúlt századok miatt van ez, ahol a férfinak kellett küzdenie a nőért. A gond csak az, hogy olyankor nem volt választási lehetőség, a nő beérte az adott férfival.

Manapság meg dúl az egyenjogúság meg az egyenlő elbánás, oszt a nők arra is képtelenek hogy kezdeményezzenek, még a végén letörne a műkörmük. Nem értik meg, hogy egy kapcsolathoz két ember kell, nem egy fatönknek akarok szerelmet vallani bmag.

2016. aug. 26. 22:18
 16/23 anonim ***** válasza:
93%
Fú, basszus, nekem is háziállat kell, mert annyira fáradt vagyok, hogy eljátsszam a jelküldözgetős, pirulós kiscsajt. Meg olyan gusztustalan, hogy valaki valami elejtésre váró állatként gondol rám. Miért kell játszadozni, van szánk, beszéljük meg.
2016. aug. 26. 22:22
 17/23 A kérdező kommentje:
Ja, elkezdhetsz gyüjteni önerőböl mégegyszer ÖNerőből gyüjteni egy kisállatra!:D
2016. aug. 26. 22:23
 18/23 donmogyoróscsirke ***** válasza:
5%
Gondoltam hogy a hölgyek a lényeget ragadják meg... Természetesen nem szó szerint kell venni, könyörgöm... Na pont ezért fogok jól járni egy csincsillával vagy nemtudom..
2016. aug. 26. 22:47
 19/23 anonim ***** válasza:

Szerinted ha egy nő tálcán kínálná magát,akkor abból mi jönne le?Az hogy minden ami azon belül történik,ő akarta így,ergo könnyűvérű lány lenne.

Nem arról van szó,hogy egy kapcsolat.két emvlberen alapszik és nem is az egyenjogúságról,de a nőnek kell hogy legyen tartása és ne adja rögtön magát oda mindenkinek.Így derítheti ki h a férfinek valóban megpobbant a szíve érte.Ezért udvarolnak a férfiak,el.kell nyerniük a lány szívét,aki ellenkezőt mond az lusta arra hogy tegyen valamit érte.

Ez a normális eset.

Amkt az előző válaszoló írt-tartalmaz igazságot.Egy férfinak meg kell állapítania h a lány nem csak játszik vele,hanem szimpatizál,mert ha egyáltalán nem figyel rá,kár harcolni érte.

2016. aug. 27. 00:45
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Önerő? Vagyis fizessem ki, amit akarok? Ej, hogy fogom ezt csinálni, eddig mosolyra kaptam kenyeret a boltban.
2016. aug. 27. 01:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!