Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak szerintem szánalmasak az...

Csak szerintem szánalmasak az ilyen emberek? Legyen az nő vagy férfi

Figyelt kérdés
Villognak a drága kocsijukkal pl Ferrari, körbejárják vele ugyanazokat az utakat, csak hogy villogjanak vele.
2016. aug. 15. 12:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Engem hidegen hagynak a gépek, csak max. a motorbőgés zavar, mert rosszul bírom az erős hangokat, érzékeny a fülem.

De ne haragudj, mi értelme van azon pörögni, hogy ki miért rohangászik az autójával? Mert szerintem semmi. A magam dolgával foglalkozom. Tedd ezt te is.

2016. aug. 15. 14:57
 12/18 A kérdező kommentje:
Ezen az oldalon nem lehet semmilyen kérdést kiírni? Egy de a válasz a kérdésre. De ti akkor minek törődtök azzal hogy mit írók ki?
2016. aug. 15. 15:23
 13/18 anonim ***** válasza:
Miért van az, hogy minden kérdezőnek csak azok a válaszok jók, amiben a válaszolók bambán bólogatnak. Te a véleményünket kérted, mi elmondtuk. Igen, csak szerinted szánalmasak. Más kérdés?
2016. aug. 15. 16:48
 14/18 anonim ***** válasza:
Hááát egy Ferrari volánja mögött te se gondolkodnál sokat a parkoláson, csak járkálnál körbe-körbe. :)
2016. aug. 15. 17:01
 15/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, most komolyan. Egy ferrarija van. nyilván örül neki, megmutatja a világnak. Boldog, fel van dobva, nem feltétlenül rosszból mutogatja. De nem feltétlenül szánalmas az illető. Ennél sokkal kisebb dolgokkal is felvágnak az emberek, sőt, sokszor arra is, amire nem kéne. Na az tényleg szánalmas. Ha ismered személyesen, és tudod, hogy milyen személyisége van, akkor tudsz róla véleményt mondani. De így, én nem tudok. Hiába járkál körbe a Ferrariával, hidd el, ha neked lenne, te is mutogatnád. Nem csak maguknak veszik a kocsit, az is lehet, hogy így akart becsajozni, nem mellesleg elég nagy valószínűséggel sikerült is neki a kocsi miatt. Amúgy engem sokkal jobban idegesít, ha egy kocsi hangos. Egyszerűen undorító számomra maga a hangja is, nem érzékeny a fülem, mert elég hangosan hallgatom a zenét is. De kellemetlenebb nincs, amikor egy autó ordítva megy el mellettem. Én úgy gondolom, hogy egy jó kocsi akkor is lehet menő, hogyha halk. Sőt, a szememben csak akkor lehet az.
2016. aug. 15. 17:16
 16/18 anonim ***** válasza:
És ha csak ott ül az anyósülésen egy csaj (kissé áthajolva a volánhoz) és még pár percre szüksége van a srácnak a katarzishoz, ezért köröz?
2016. aug. 15. 17:19
 17/18 anonim ***** válasza:
Azt, akiről LÁTSZIK, hogy csak villog a kocsijával, azt én is elítélem. Pl. nálunk a lakótelepen... van egy kis parkoló egy pici úttal kifelé a nagy útra... erre az újgazdag proliknak az a legjobb szórakozásuk, hogy minden este ott rodeóznak meg gyorsulási versenyt rendeznek a kocsival, direkt hangosan, csikorognak a kerekek... és ezzel még más testi épségét is veszélyeztetik. Ha csak kocsikázik egy kicsit, nekem nincs bajom vele, élvezze a márkás kocsiját. De éjszaka legyen csend és ne veszélyeztessen vele mást.
2016. nov. 4. 10:57
 18/18 anonim válasza:
Mit gondolsz, minek találták ki a szocializmust?
2018. aug. 29. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!