Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van más férfi is rajtam kivül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van más férfi is rajtam kivül aki nehezen oldódik fel ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Ma munkahelynél voltak lányok, én csak néha megyek arra a helyre, kollegám viszont szinte mindig, ő ismeri ott a járást, ottani másik boltban a csajt is, neki simán megy.. Kollegám már nem 30 éves, olyan 40 körüli vagy kicsit több, mellesleg nem is néz ki olyan jol, csak a testi fizikumával tudja ezt kompenzálni, és szórakoztunk, azt mondta hogy át fog menni és befüzi a csajt. Egy fullos csajról van szó 26 év körüli. de olyan testhezálló ruhába, kiadva az alakját, nagyon vinzó.. És ez a kolegám odament, a Számát is elkérte, meg is kapta.., Engem meg kérdezett hogy simán meg hogy én miért nem megyek oda.. meg próbálta nekem erőltetni ezt a dolgot.. Én meg egyszerüen nem akartam élni vele, mert Nállam ez nem igy müködik. És ráadásúl müszak végén kollegámat már ott láttam abba a boltba, és Köszönt nekem hangosan ilyen optimista fejjel.. hogy ő mennyire vitte, meg hogy a csajjal megy haza..

Bevallom kicsit eléggé irigylem, meg bosszús vagyok, hogy egy ilyen idős és nem túl jó kinézetü csávó és sikere lett.. Eléggé zavart. Persze próbáltam közömbös maradni.. De akkor is idegesit.

Rólam meg annyit hogy Nálam ez tényleg nem igy müködik.. Beajánlanak. többször is volt már idők során, haverok kollegák beajánlottak meg megszervezték a nevembe.. De én nem. nekem ez nem igy megy.. Valahogy érzek egy határt, egy erkölcsi határt. Még erre rá dob az is hogy vallásos családból származom, igy eléggé belém nevelték ezt a szemlélet módot, és én Szégyellem magam ilyen helyzetekbe.. Én nekem kell rosszul éreznem magam..emiatt a dolog miatt. Bánom is, meg magamat is okolom, hogy miért...

Nekem nem megy ilyen könnyen hogy látásból ismerek lányt, és egyből menjek is rá.. meg úgy gondolom itt sokminden számit, azért más egy kb kifejlett férfitól akinek még családja is lehetett, mint nekem fiatalon, Igy neki sikerült, de nekem ugyanez lehet nem ment volna. na meg kb napi szinten ha látták egymást.. de én csak nagyon néha láttam azt a lányt.

De a lényeg az, hogy nem tudok úgy feloldódni, bennem van erősen ez az erkölcsi dolog, ez a jólviselkedés, meg szabályokat megtartva. Pl én ha munkába vagyok arra figyelek h jól dolgozzak, és ne vegyék észre h ilyeneket csinálok.

2016. aug. 12. 22:15
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Mondjuk én azt képzelem, hogy ezt a jól kinéző csajt azért csak nem fogja lefektetni.. vagy addig eljuttatni. úgy is az utolsó percbe lepattintja, vagy elkiséri a csajt valameddig, aztán annyi a csaj szépen lerázza. Mivel jó csaj, tudja is magáról.. csak nem menne bele bármibe is egy ilyen koros nem túl szép emberrel, főleg h kb ugyanott dolgoznak
2016. aug. 12. 22:17
 2/13 Blade Bone ***** válasza:

Hát ha ilyen társaságban lennék, mint te. Akkor lehet én sem tudnék oldódni.

Meg amúgy sem szokásom nőkhöz odamenni, eddig mindig ők jöttek. Persze nem olyan sűrűn, de azért nem panaszkodom.

Viszont azért azt hozzátenném, hogy egy boltos lányról van szó, azért ha odamész valamit csak mondasz neki, nem? Nem tudnád valahogy kicsit ezt a beszélgetést megnővelni, legalább annyival, hogy megkérdezd a nevét... Ebben semmi nincs, és pár alkalom után már lehet oldottabban mennél oda hozzá.

2016. aug. 12. 22:32
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Láthattad,hogy ha lazán odamész jó szöveggel akkor van esélyed,nem zavar el a csaj. Valószínűleg a kollégádnak sem ez az első sikere és nem is az utolsó,ez ad egy önbizalmat.

Ha neked ez a módszer nem pálya,akkor menj el valami vallási közösségbe ott is vannak nők és ott összerázódhatsz egy hasonló erkölcsösebb értékrendűvel.

2016. aug. 12. 22:44
 4/13 A kérdező kommentje:
De ez akkor is undoritó, az ilyen vén foszeroknak semmi keresni valójuk az ilyen nőknél.. csak elrontják őket. Mellesleg tényleg annyira nehezen hihető, hogy pont egy ilyen csávóval lépjen le egy ilyen fullos csaj, mintha olyan egyedüli csaj lenne, pedig tuti vannak kapcsolatai bőven
2016. aug. 12. 22:48
 5/13 anonim ***** válasza:
40 éves nem vén! Igazából rengeteg 20on éves sokkal jobban gerjed az ilyen palikra,mert ők magabiztosabbak és ugye anyagiakban is jobban állnak általában. Nem véletlenül tud 40 es 50 es pali 10-20 évvel fiatalabb nőket felszedni sőt feleségül is venni. Azt viszont leszűrhetted az egész dologból,hogy az a boltos csaj nem neked való. Eleve az ilyen feltünősködő villantós "dugjálmeg" reklámot mutató ruhákban parádézó lányok nem valók egy félősebb gátlásos fiúnak,mert csak nagy koppanás és sírásrívás lesz a vége.
2016. aug. 12. 23:15
 6/13 A kérdező kommentje:
Na de akkor is rossz látvány, egyszerüen zavar, szánalmasnak tartom, a női oldalról is ez pont egy rossz képet erősit.. Meg az hogy ez a kollega is olyan a felfogása mintha mindenki ugyanolyan lenne mint ő.. Ha én mentem volna, lehet engem átlagosnak vett volna a csaj, és semmi több..
2016. aug. 12. 23:27
 7/13 anonim ***** válasza:
80%
Sut az irigyseg s soraidbol.
2016. aug. 13. 01:14
 8/13 anonim ***** válasza:
Ezzel a hozzáállással sosem lesz nőd. Tanulnod kellene az esetből, nem lehúzni. 27/N
2016. aug. 13. 08:34
 9/13 anonim ***** válasza:

én nem tudom tisztelni azt, aki nem magától jön oda.

"egyből menjek is rá."

ne így fogd fel, van erre szebb kifejezés. mondjuk érdekel egy lány, és ezt ki akarod fejezni. kíváncsi vagy rá. beszélgetni akarsz vele. nincs ebben semmi rossz, és rossz érzés, ha nem jön össze. de nem mindig jön össze, ilyen ez.

2016. aug. 13. 09:18
 10/13 anonim ***** válasza:

"De ez akkor is undoritó, az ilyen vén foszeroknak semmi keresni valójuk az ilyen nőknél.. csak elrontják őket."

Kérdező, inkább az az undorító, hogy milyen irtózatosan irigy vagy, és még kezdeni sem próbálsz ezzel semmit, hanem a lehető legrosszabb módot választod, a sikeresebb ember lehúzását, pocskondiázását...

2016. aug. 13. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!