Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adott egy férfi, aki csak szexre akart egy nőt. Mit tennétek a helyzetben?
nekem ez társkeresési probléma, ugyhogy remélem senkit nem zavar a kategoria.
szoval a nőnek nagyon megtetszett a férfi, de tudta, hogy csak egyszer kellett volna neki. a férfi visszautasitas utan nem keresi a nőt.
lányok/nők ti mit tennétek ilyenkor,vagy mire gondolnátok, ha azt éreznétek, hogy nagyon-nagyon kell mégis az a férfi.
Elsőnek igaza van. Rajtatok nem lehet kiigazodni.
Akkor te keresd őt! Erről szól az egyenlőség, amit a nők akarnak!
emberek....nem minden nő megy bele egyéjszakás d*gásba, ha esetleg többet akarna a férfitol....
a"megtetszett" nem azt jelenti, hogy ja igen, jo pasi. hanem kicsit többet.
Próbálj túl lépni a dolgon,vagy menj bele az 1éjszakásba.
Mit lehet erre mondani?
Ha ütközik az elveiddel, hagyd a fenébe, csak később bűntudatod lesz.
F
Első kettő tanuljon meg olvasott szöveget értelmezni. A kérdező AZÉRT utasította vissza a férfit, MERT tudta, hogy csak egy éjszakára kellene neki, ő pedig többet szeretne. Nem látom, hol van ebben az egyenjogúság kérdésköre...
Egyébként megkeresném, és elmondanám neki, hogy azért utasítottam el, mert egyéjszakásra nem vagyok vevő, viszont nagyon szimpatikus, szívesen megismerném... satöbbi. A legrosszabb, ami történhet, h nemet mond, de akkor sem veszítettél semmit a mostani helyzethez képest. szóval hajrá. ;)
6# első hozzászolóként kérdezném alázattal, pontosan hol szerepel az egyenjogúság a hozzászólásomban? Ha már arról beszélünk, ki képes olvasni.
Aztán a kérdező saját kis példáját megtanulta, hogy jópasival nem lehet szórakozni. Az, ha ellenállásba ütközik, egy percen belül a következő nőre áll rá. Marad a lefekszem vele, hátha maradásra tudom bírni vonal.
1(-nak nagyon igaza van.
Fordított esetben persze szánalmas a férfi, aki nem ért a "nem"-ből, pedig a nagy büdös helyzet az, hogy ami a nőknél a "nem", az nálunk a megduglak, majd végül is "nem".
Javaslom tedd azt, amit mi férfiak szoktunk: vagy követelőzz, zaklasd és hordd le szűzqrvának vagy vedd a kalapod és viseld tisztességgel azt a nemet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!