Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más férfi is rajtam kivül aki nehezen oldódik fel ilyen helyzetben?
Ma munkahelynél voltak lányok, én csak néha megyek arra a helyre, kollegám viszont szinte mindig, ő ismeri ott a járást, ottani másik boltban a csajt is, neki simán megy.. Kollegám már nem 30 éves, olyan 40 körüli vagy kicsit több, mellesleg nem is néz ki olyan jol, csak a testi fizikumával tudja ezt kompenzálni, és szórakoztunk, azt mondta hogy át fog menni és befüzi a csajt. Egy fullos csajról van szó 26 év körüli. de olyan testhezálló ruhába, kiadva az alakját, nagyon vinzó.. És ez a kolegám odament, a Számát is elkérte, meg is kapta.., Engem meg kérdezett hogy simán meg hogy én miért nem megyek oda.. meg próbálta nekem erőltetni ezt a dolgot.. Én meg egyszerüen nem akartam élni vele, mert Nállam ez nem igy müködik. És ráadásúl müszak végén kollegámat már ott láttam abba a boltba, és Köszönt nekem hangosan ilyen optimista fejjel.. hogy ő mennyire vitte, meg hogy a csajjal megy haza..
Bevallom kicsit eléggé irigylem, meg bosszús vagyok, hogy egy ilyen idős és nem túl jó kinézetü csávó és sikere lett.. Eléggé zavart. Persze próbáltam közömbös maradni.. De akkor is idegesit.
Rólam meg annyit hogy Nálam ez tényleg nem igy müködik.. Beajánlanak. többször is volt már idők során, haverok kollegák beajánlottak meg megszervezték a nevembe.. De én nem. nekem ez nem igy megy.. Valahogy érzek egy határt, egy erkölcsi határt. Még erre rá dob az is hogy vallásos családból származom, igy eléggé belém nevelték ezt a szemlélet módot, és én Szégyellem magam ilyen helyzetekbe.. Én nekem kell rosszul éreznem magam..emiatt a dolog miatt. Bánom is, meg magamat is okolom, hogy miért...
Nekem nem megy ilyen könnyen hogy látásból ismerek lányt, és egyből menjek is rá.. meg úgy gondolom itt sokminden számit, azért más egy kb kifejlett férfitól akinek még családja is lehetett, mint nekem fiatalon, Igy neki sikerült, de nekem ugyanez lehet nem ment volna. na meg kb napi szinten ha látták egymást.. de én csak nagyon néha láttam azt a lányt.
De a lényeg az, hogy nem tudok úgy feloldódni, bennem van erősen ez az erkölcsi dolog, ez a jólviselkedés, meg szabályokat megtartva. Pl én ha munkába vagyok arra figyelek h jól dolgozzak, és ne vegyék észre h ilyeneket csinálok.
Az egész csak önigazolás. Engem nem az zavar, hogy összejött neki, csinálják.. csak ne úgy hogy közhirré tegye, meg hogy neki milyen jó.
Most én ha összejövök valakivel, van barátnőm még sem dörgölöm a szingli más helyzetben lévő haverjaim barátaim orra alá: Hogy na én milyen fsza vagyok, te meg milyen béna..
szerintem döntsd el, hogy az zavar, hogy a haverok mit dumálnak, vagy az, hogy nincs nőd.
aztán tegyél ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!