Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti, hány évesnek néznétek ezt...

Ti, hány évesnek néznétek ezt a lányt?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

De elárulom a lány 20 éves. De ez csak szerintem durva? Márhogy nem zavar csak furcsa. Mondjuk real-life loli :)

2016. aug. 8. 00:19
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
69%
Nem értem az emberekben, miért van azonnali ellenszenv a szokatlan dolgok felé. Nálunk ennek az ellentetje a divat, de attól az még nem undorító, legalábbis szerintem lehetne sokkal rosszabb. Amúgy meg, hogy van egy erős cuki-beütés a csaj agyában, én csak egy hozzá illő fiút\férfit kívánok, akinek ez bejön, mert biztos van olyan is. A kérdés viszont nem erre vonatkozott, úgyhogy maradok a 14 évesnél, JÓl megnézve mindhárom képet.
2016. aug. 10. 22:24
 32/37 anonim ***** válasza:
Ez a lány azért elég durva.. 10-12 évesnek néz ki. :o
2016. aug. 11. 01:27
 33/37 anonim ***** válasza:
0%

"Nem értem az emberekben, miért van azonnali ellenszenv a szokatlan dolgok felé."

A pedofília felé? Nem is tudom.

2016. aug. 11. 01:57
 34/37 anonim ***** válasza:

Ezek 14 évesek.

[link]

[link]

[link]

2016. aug. 11. 02:51
 35/37 anonim ***** válasza:
78%

A pedofília undorító!

De azok ténylegesen kislányokra utaznak. Viszont ez a lány húsz éves. Hogy így sminkeli magát, az az ő baja.

Utolsó válaszoló, szerintem nem pont a legjobb képeket küldted 14 évesekről, mert ők néznek ki húsznak.

És végezetül, szerintem [link]

ez undorító.

De kinek a pap, kinek a paplan, szóval én most megköszönöm ezt a kis vitát, és hagyom a társadalom 90%-át zsörtölődni ;)

2016. aug. 11. 07:10
 36/37 anonim ***** válasza:

Akkor linkeljen be valaki 14 évesekről képet. 14 évesen a többség menstruál és melltartót hord, van csípője, dereka.

Nem néznek ki 20-nak. Megnézem a régi osztályképeket, ott is így néz ki a többség.

2016. aug. 11. 12:06
 37/37 anonim ***** válasza:
34-es, azok meg kinéznek vagy 20-nak
2016. nov. 11. 22:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!