Ti, hány évesnek néznétek ezt a lányt?
Figyelt kérdés
De elárulom a lány 20 éves. De ez csak szerintem durva? Márhogy nem zavar csak furcsa. Mondjuk real-life loli :)
2016. aug. 8. 00:19
1/37 anonim válasza:
Jézusom! Ha azt írod 20 helyett, hogy 8-9 akkor sem vitatkozom.
2/37 anonim válasza:
Hát az első képen mivel nem látszik a lába olyan 10-nek:D
A másodikon a hosszú lábak meg a tény hogy látszik a bugyija teljes káoszt eredményez a fejemben, a feje még mindig egy gyereké az alsó része viszont minimum 16...3.kép szintén a mellek miatt lesz wtf:D Ő a tényleges babaarc:D Amúgy cuki de kikészít:D
3/37 anonim válasza:
Hát szerintem nem néz ki többnek 13-nál :DD
4/37 anonim válasza:
12-13 évesnek néz ki :D de szerintem nem 20 éves XD
5/37 anonim válasza:
Tuti japán. Azok általában mind ilyen kislányosak, ott az a divat.
És egyébként kb 10-11 évesnek tippeltem. 😂
6/37 anonim válasza:
Az biztos hogy vinne érte a rendőr ha annyi lenne amennyinek kinéz :DD
7/37 anonim válasza:
"Tuti japán. Azok általában mind ilyen kislányosak, ott az a divat"
Hát ezt jól megmondtad😂😂😂
8/37 anonim válasza:
9/37 anonim válasza:
Én kedvelem ezt az aranyos, lolitás stílust, de ez a lány... nagyon beteg ahogy kinéz. Én 10-nél nem gondolnám többnek, ráadásul kórosan sovány, szerintem.
10/37 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom... Szerintem nem olyan nagyon sovány csak arányos a kicsi alakjával :)
2016. aug. 8. 00:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!