Ti, hány évesnek néznétek ezt a lányt?
Figyelt kérdés
De elárulom a lány 20 éves. De ez csak szerintem durva? Márhogy nem zavar csak furcsa. Mondjuk real-life loli :)
2016. aug. 8. 00:19
21/37 anonim válasza:
mi ez a sok hülye előjtélet a japánokról?
ennyi erővel azt is mondhatnánk, hogy az erdélyi, párciumi magyarok igazából mind románok, mert Romániában laknak
22/37 anonim válasza:
Utolsó, pl. onnan, hogy Japánon kívül nem hallottam még más olyan országról, ahol az utcára kiraknak egy automatát, amiből használt női bugyikat lehet venni. Vagy pl. ahol olyan étterem van, ahol wc csészékből kell kienned a kaját. Ahol olyan képregényeket rajzolnak meg, majd árusítanak, amikben kislányokat erőszakol meg egy polip-szörny. És még sorolhatnám. Én ezek után őszintén meg se lepődök a huszon éves lábyokon, :D
23/37 anonim válasza:
Nem tudtam befejezni >.<
Szóval nem lepődök meg olyan huszonéves lányokon, akik 8 évesnek tettetik magukat :s
24/37 A kérdező kommentje:
Őhhh amúgy nem japán a lány...
2016. aug. 8. 14:25
25/37 anonim válasza:
Durva és pedofil is aki az ilyenre gerjed,a képek tele vannak effektekkel, a lány agyon sminkelve, kontaktlencse stb :) egy Fülöp-szigeti lány bőre nem ilyen fehér, még akkor se ha sose látott napot, de mivel gondolom ez a hobbija, ezért nem zavar
27/37 A kérdező kommentje:
Ő de az utolsó ráhibázott tényleg Fülöp-szigeteki.
2016. aug. 8. 22:23
28/37 anonim válasza:
10-16 között a 3 képet összevetve. Szóval legyen 14 :D De a smink nagyon sokat jelent. Amúgy szerintem még mindig jobb ez a verzió, mint fordított esetben, ahol 20 évesnek tűnnek a 11 évesek. Szerintem az a nem okés.
30/37 anonim válasza:
Ha ti ezt 14 évesnek látjátok, valami el van bennetek baszarintva. Ez 8-nak néz ki, pont ezért beteg. Ezért pedofília. Ha mellette kint lenne a nagy cici meg minden, ami 14 éves lányra már jellemző, nem lenne beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!