Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van, hogy 18 éves fiú...

Miért van, hogy 18 éves fiú létemre 15 évesnek nézek ki?

Figyelt kérdés
A korosztályombeliek meg kinéznek 25-nek.

2016. máj. 21. 20:54
 1/8 anonim ***** válasza:

Kit érdekel hogy nézel ki? Halkan megsúgom, hogy senkit.

2 opció van:

1 - elfogadod magad ahogy vagy és szarsz mások véleményére

2 - nem fogadod el magad, teszel ellene, de ugyanúgy leszarod mások véleményét

2016. máj. 21. 21:16
 2/8 anonim ***** válasza:
én szeretem, ha egy srác fiatalnak néz ki, kb. olyan 14-15 évesen elég gázul néznek ki a srácok, aztán 16-17 évesen tök cukik, aztán 18-19 évesen megint változnak és 20-23 évesen jó pasik, utána már öregednek
2016. máj. 21. 21:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Majd ha 30 évesen is 15nek nézel ki, akkor tedd fel e kérdést.
2016. máj. 21. 22:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez még akár előnynek is vehetnéd. Nincs benne semmi gond. Pár év múlva hálás leszel. Én 19 vagyok és elvileg kinéznek 16-nak. Már nem zavar sőt inkább nézzek ki fiatalabbnak mint 25 évesnek XD
2016. máj. 22. 00:45
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát ja,ismerek egy embert,aki 39,de elmenne 60-nak.És egy olyat is,aki 40,de simán elmenne 30-nak is.
2016. máj. 22. 11:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Milyen magas vagy? Mert ha eléred az átlagmagasságot, akkor nem tudom elhinni, hogy 15-nek nézz ki. Ha mégis, akkor növessz borostát, garantálom, hogy többet nem fogsz kinézni 15-nek.
2016. máj. 22. 16:10
 7/8 A kérdező kommentje:
168 cm.Nem akarok borostát.Még a hajamat is rövidre vágatom.
2016. máj. 22. 17:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez esetben nem tudok mást mondani, mint hogy fogadd el önmagadat, persze tudom, hogy közhely. A magasságon nem tudsz változtatni, a borosta adna egy kis férfias beütést, de az is akkor áll jól, ha egyenletes (nem ilyen serdülő kisfiús "szőrpihék") és ha olyan az arcod karaktere, amin jól áll. Esetleg öltözz elegánsan ilyen japcsi diáksrác stílusban ( [link] ), vagy menj el kondizni, ha vékony testalkatod van. Mondjuk azt nem is írtad, hogy milyen alkatú vagy. Én is csak 2 centivel vagyok magasabb, nagyon vékony is vagyok, de olyan stílusban öltözködök és olyan borostám van, hogy volt amikor lemagáztak (20 vagyok). :D
2016. máj. 22. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!