Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves létemre kopaszodok, olyan arcom van, mint egy 40 évesnek, emberektől az utcán félek, hogy szatírnak néznek. Mit tegyek, ha ezt dobta a gép?
Azért nem tobzódnak, mert pont az a lényeg, hogy a személyiség sokkal többet ér egy párkapcsolatban, mint a külső (persze mértékkel), és a legtöbb nő inkább egy egészséges önbizalommal és életerővel rendelkező férfival járna, mint olyannal, akinek ennyire elveszett a szeme fénye.
A mostani barátomat kezdetben egy könyvmoly kisfiúnak láttam (20 éves), de annyira tetszett, amiről láttam őt előadást tartani, és annyira intelligensnek láttam, hogy gondoltam, megismerkedem vele. És az is nagyszerű, hogy mindketten fizikusnak tanulunk. Na...hát mióta velem van, sokat nőtt az önbizalma, és az enyémet is segíti növelni, mindig bátorít. A lényeg az, hogy egy élmény legyen a társammal lenni. És aztán mindig észreveszem, hogy "jesszus, ez a srác egyre jobban szépül a szememben". Szóval a nőknek van egy ilyen frankó pszichés állapotuk, ha megszeretnek valakit. :D Úgyhogy hajrá, gyúrj a személyiségedre, hogy boldogabb és lazább legyél! Sportolhatsz is.
22/N
Bocsi, ennek a kérdésnek tényleg semmi értelme, csak gyaporítja a többi "engem senki nem szeret" kérdés halmazát.
Utolsó, igazad van, valamint tervezem, hogy újra sportolni kezdjek és jó ruhákba járjak. Utána minden elhatározás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!