Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek az emberektől. Hogyan tudnám túltenni magam ezen?
Túl sokat foglalkozok azzal, hogy mit gondolnak rólam, ezért nem merek/nem tudok kapcsolatokat építeni. Rosszul kezelem a konfliktusokat és ezért inkább kerülöm a kommunikációt másokkal, nehogy konfliktusba kerüljek velük. Emiatt kicsit frusztrál is az emberek közelsége. Mit lehetne ez ellen tenni? Van valami terápia, vagy akármi, ami segíthetne? Nem vagyok otthonülős fajta. Szeretek emberek közt lenni, de ha beszélgetést kéne kezdeményeznem, vagy folytatnom, akkor leblokkolok.
Köszi előre is a segítséget.
Nem a kutyámmal van bajom :D
Hogy pontosítsak: szeretek új embereket megismerni, csak nehezen nyílok meg és oldódok mások előtt, és mielőtt jobban megismerkednék valakivel, azon kapom magam, hogy ő már nem akar a társaságomban lenni.
Ismerős a dolog. Aztán elmentem pszichiáterhez és írt Paroxat nevű gyógyszert. Annak olyan hatása volt, hogy akár buszon vagy megállóban csak úgy spontán elkezdtem beszélgeti lányokkal és jól jöttem ki a dologból. Volt egy negatív hatása, ami azonnal elmúlt amikor abba hagytam.
..vagyis már volt ivel de nem volt mivel. Aztán meg lett volna mivel de a gyógyszer nélkül megint nem volt kivel. Ez a tipikus kabaré tréfára emlékeztet: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!