Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éve nem tudom túltenni magam a fájdalmas csalódáson? Mit csináljak, mennyi idő kell még? 20L
Semmit sem tudsz tenni, ezen sajnos csak az idö segithet es ha igazan kibeszeled magadbol a dolgokat.
En Ferfi letemre 1,5 evig szenvedtem.
Szerintem nem az idő segít ezen. Én egymás után kétszer is két-két évig szenvedtem. Aztán rájöttem, hogy az segít, ha találok egy olyan párt, aki minden csalódásról, múltról elvonja a figyelmem. Nem kell várni, inkább cselekedni.
20F
Köszi a válaszokat. Ez is a nagy baj, hogy nem tudok beszélni róla:( Már akkor is sírhatnékom van, ha csak rágondolok, nem ha még el is kezdek róla beszélni...
23.11 én is ettől félek nagyon, pont tegnap este mikor kiírtam a kérdést és lefeküdtem aludni, még egy választ sem olvastam el, arra gondoltam, hogy itt vagyok 20 évesen és az életem mintha 180 fokos fordulatot venne, amit nem akarok, nem szeretnék olyan lenni mint te lettél, de érzem hogy rossz felé haladok:( Olyan mintha két énem lenne, a szokésos vidám, viccelődős, társasági, és az új, a szomorú, levert, megtört, érdektelen, közömbös, de ezt nem akarom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!