Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Értelmes és tapasztalt emberektől kérhetnék segítséget óvszer ügyben?
Figyelt kérdés
Szóval, párommal már mindketten úgy érezzük, és megbeszéltük, hogy mehet a szex. Fogamzásgátlás egyenlőre kilőve, mert fél a mellékhatásaitól, így óvszer. Nos, régebben is próbáltam már óvszert, egyszer egy rak óvszert, illetve még 1 valamilyet (nem tudom már a nevét), de kicsik voltak. A méreteim 18 hosszú és 5 centi széles. Durex ultra thint-t vettem most, és próbáltam már magamnak felhúzni, de nem ment, nem bírtam legörgetni, túlságosan kicsi volt. A másodikat megpróbálta a párom, az sem ment. Aztán a 3-at végül megpróbáltam kicsit megnyújtani, és inkább nem is mondom hogyan, de nagy nehezen sikerült felhúznom, viszont nagyon összeszorított, és nem tudtam aztán benne maximumra merevedni, így nem tudtunk szexelni. Az óvszert teljesen normálisan akartuk felhúzni, és végül húztam is fel, nem fordítva stb. Ma voltunk dm-be, és néztünk több óvszert, de mindegyik csak 52 és 56 között volt. ÉRTELMES és TAPASZTALT emberek válaszát szeretném kérni, hogy milyen óvszer van, ami rámj önne, kényelmes és megbízható. Olvastam már rengeteg blogot ma, 3 órát ültem felettük, de semmit nem tudtam meg. Durex, lifestyle, és a masculan ami szóba jött. Itt iszonyúan megoszlanak a vélemények, mindenki másra esküszik, és a másikat szidja. Van aki szerint a masculan a legnagyobb, mások szerint a legkisebb. Pénzt többet nem szeretnék kidobni, illetve mivel szexelni szeretnénk, így jó lenne, ha tudnék magamnak ideális óvszert vásárolni. :) Köszönöm.2013. márc. 11. 17:19
1/2 anonim válasza:
Érdekes, hogy nem jó a méret, mert az exem is hasonló méretekkel rendelkezett, mégsem volt baj egyik gumival sem
Szexshopban keress nagyobb méretűt, ott lehet extra méretet kapni.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Közben a kérdés kiírása után sikerült találnom egy óvszert " MY.SIZE" néven, amiből még 69 mm-es is van. Lehet, hogy a durex volt rossz, és más óvszer jó lenne, nem tudom, de szerintem azok is szorítanának, szóval megpróbálom a MY.SIZE-ból a 64-est, szerintem az tökéletes lesz. :)
2013. márc. 11. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!