Rako óvszerből van 47mm.Azt hiszem ez a legkissebb amit kapni lehet.Ne ijedj meg nem azt jelenti,hogy csak ekkorára jó hanem eddig képes tágulni tehát jó sokkal kissebbre is.Barátom is ilyet használ szerintem ez elég szűk,nem fog lecsúszni.
2011. júl. 23. 14:33
4/11 anonim válasza:
Nőni már nem igen fog, használj beföttesgumit a tövénél.
2011. júl. 23. 14:36
5/11 anonim válasza:
masculan óvszerek általában szűkebbek. próbáld ki azt, vagy a durex fetherlite ultima-t, nekem ezek bejöttek, és igen, a rako sem rossz
2011. júl. 23. 14:39
6/11 anonim válasza:
11 cm állva?? A legkisebb farkú srácnak, akivel voltam 15 cm-es, de nem tudott rendesen, keményen megdugni úgy, ahogy szeretem. úgy, hogy fájjon, annyira feszitsen szét. Jelenlegi pasinak 19 cm állva, az tökéletes :)
2011. júl. 23. 17:06
7/11 kis1995 válasza:
11cm?Akk használj hidropumpát. és 1 honappon belül 15 20 cm lesz.Addig meg nem nagyon használd.:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.