Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek az emberektől, az ismerkedéstől?
Van pár barátnőm, velük nyíltan, "normálisan" viselkedem, de ha az ők ismerősei vagy idegenek is vannak, akkor alig merek megszólalni, mert úgy érzem, hogy úgyse figyelnénem rá, hogy mit mondok vagy hülyeséget mondok. A barátkozás is nehezen megy, nem nagyon merek megszólalni, mert nem jut semmi érdekes az eszembe, hülyeséget meg nem nagyon szeretnék mondani. Kis idő múlva viszont kezdek feloldódni, egyre többet beszélek, már nem vagyok zavarban. De az elején miért nem megy?? A párkapcsolattól is félek, hogy ugyanez lesz az elején, alig szólalok meg, bunkónak fog hinni, meg egy ismeretlen nekem tetsző fiúhoz oda se merek menni. Hogyan tudnàm leküzdeni, hogy ne legyek zavarban?
17/l
Én is ugyanígy vagyok, és eddig senki nem tudta megmondani, mi a baj velem.
~ Egy úgyszint' 17 éves lány
mintha csak én írtam volna:) ha van kedved erről beszélgetni írj
17 éves lány vagyok
Én csak lányokkal vagyok így. Értek a kocsikhoz, a motorokhoz, a horgászathoz meg a Forma1-hez, ami általában a lányokat nem nagyon érdekli, nem tudok beszélgetni velük, ha nem dobnak fel valami témát. Inkább nem is keresem a társaságukat. Idővel remélem változni fog, mert ha nem, akkor a motorommal kell leélnem a hátralevő életemet, mert én kezdeményezni nem tudok.
18/F
Lányok, nincs kedve vmelyikőtöknek talizni? :D
De ha nem lesztek zavarban az azt jelenti hogy nem tetszem nektek, szal akkor csalódott leszek xd
F19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!